Voel de temptation met Playmate Kiki!

Playmates…vrij vertaald ‘speelmaatjes’…met deze insteek gingen we dan ook de temptation aan in een gesprek met Kiki Van Hees. Waarom temptation? Een kleine verwijzing aan haar deelname aan het nieuw leven ingeblazen TV-programma Temptation Island. Ijzersterk we zijn, werd het gewoon een tof gesprek met deze knapperige speelse jongedame en beantwoordde ze vlot en zonder enige vorm van schroom al onze vraagjes. Wij hebben alvast de dementerende Hugh Heffner laten weten dat hij Kiki best mag verkiezen als Playboy’s ‘Playmate of The Year’, voor hij het zou vergeten. Of dit een garantie is, kunnen we niet garanderen maar we hebben alvast ons steentje bijgedragen…maar wie is Kiki nu eigenlijk? Laten we het haar snel zelf even vragen!
image5
Kiki?
Ik ben een internationaal gepubliceerd glamour model, actrice, bekend van Temptation Island 2016  die door het leven gaat met een passie voor mode en lifestyle.
image8
Buiten het glamour gehalte, de vrouwelijke versie van ons dus! Hoelang ben je al werkzaam in deze branche?
Ik denk toch al snel vier jaar erg actief en moet zeggen ik geniet nog steeds van elke dag in mijn vak.
Mooi, een job uitoefenen waarvan je dagelijks kunt genieten! Waarom ben je ermee begonnen?
Vanaf zolang als dat ik me kan herinneren heb ik graag in de belangstelling gestaan en tja dan heb ik nu het perfecte beroep gevonden gok ik, haha!
image10
Dat zal wel zijn! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik weet vrijwel zeker dat dat mijn doorzettingsvermogen is en onderschat natuurlijk nooit de kracht van een lach. Ik probeer elke situatie met een lach en de juiste motivatie aan te pakken en door te zetten tot het succes bereikt is.
We hebben al gemerkt dat je een echt lachbekje bent! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
Zoals de tekst op mijn rechter onderarm schrijft; “Carpe Diem!” vanuit het latijns vertaald “Pluk de dag!”. Niemand heeft ons de volgende 24 uur beloofd dus maak het meeste van vandaag.
image9
En als het getatoeëerd staat, is het juist! Iets anders dan…social media, voor u waarschijnlijk niet onbelangrijk! Waarom moeten we je hierop volgen? 
Als je de nieuwste, sexy beelden voor onder andere Playboy wilt blijven zien en gave nieuwe tv projecten in zowel Belgie als Nederland ben je aan het juiste adres. Er komen zoveel geweldige projecten wereldwijd aan geloof me, die willen jullie niet missen!!
image4
Tipje van de sluier? We zijn alvast meer dan benieuwd! Een persoonlijk vraagje nu…wat moet een man hebben om de temptation in u wakker te maken?
Ik vind niks aantrekkelijker als een zelfverzekerde man met ambitie.
En als je al de gozers die dit lezen wat tips kan geven…welke zijn essentieel? Wat wil je hen zeker meegeven?
Als we niets terug sturen op Whatsapp…zijn we niet druk bezet, we negeren je! STOP met double texting mannen!! Hahaha.
image3
Al chance dat wij direct antwoord kregen dan! De Favo-vraagjes…waar ga je stappen, iets eten of drinken? wat zijn je favoriete plekjes? Met andere woorden, waar kunnen we je spotten? 
Mijn favoriet ‘get away’-plekje is Monaco! Je kunt me er dan ook geregeld vinden voor een weekend aan de geweldige mooie Franse kust. In Nederland en België ben ik te vinden op de leukste techno-festivalletjes zowel indoor als outdoor.
image1
Monaco jom! Passeren we wel eens als we op vakantie zijn in de Côte d’Azur maar nu voor een weekendje door te brengen? Dik geregeld denken we dan! Soit, ambities naar de toekomt toe? 
Ik zou graag de titel ‘Playmate of The Year’ behalen volgend jaar. Daarnaast druk met de opzet van mijn eigen kledingwinkel die hopelijk succesvol mag worden in meerdere landen!!
image2
Kiki, onze tijd zit erop…alvast heel veel succes met al je projecten, je weekendjes in Monaco en als je de titel ‘Playmate of The Year’ binnen hebt gehaald, spreken we elkaar nog wel eens! Wensen jullie Kiki net als ons ook te volgen in al haar avonturen, neem dan als de bliksem een blik op haar Facebook– of Instagramprofiel. Sowieso garanderen wij, dat je hier nooit spijt van zult hebben…je hebt ons woord! 
image7
Credits: Handchosen & given by Kiki Van Hees

You May Also Like

Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ...

Knappe Dutchies veroveren wereld met hun Harley Davidson

© ByMarlein Photography Vergeet het! Niet enkel stoere mannen cruisen op een Harley Davidson. ...

Welcome to Miami: Joanna Krupa! (NSFW)

Blond, bruin of ros, wij hulden het motto van K3: alle kleuren van de ...

Hosting door Fraai