Visualiseer je tattoo voor je ze laat plaatsen!

Een tattoo, zeker je eerste is geen kleine beslissing, tenzij je natuurlijk deze in straalbezopen toestand in het Schipperskwartier laat zetten, dan hebben we een ander verhaal.

Beperk het risico

Nu om het risico op een spuuglelijke tattoo te beperken, is er gelukkig een app. Met de InkHunter projecteer je de afbeelding op je arm en zie je gelijk of je ermee staat of niet. Handig toch? We geven ook even mee, de naam van je vriendin/vrouw/bijslaapje staat je zelden tot nooit en is nog redelijk dom ook.

Wat je moet doen?

Je tekent een smiley op de plek waar je tattoo komt, je kiest het design uit en de tattoo verschijnt op de plek van de smiley, moeilijker is het niet. Het design kan je vervolgens nog vergroten of verkleinen en ook de kleur en de plaats kan je nog enigszins veranderen.
https://www.instagram.com/p/BIDyJVTgwzO/?taken-by=inkhunterapp
Het aantal designs is natuurlijk niet onbeperkt, maar het geeft toch alvast een idee, bovendien kan je ook je eigen design uploaden. Je kan de foto ook gelijk op Instagram zetten en informeren bij je vrienden wat zij ervan vinden.

Meer info over de app kan je hier vinden of neem een kijkje op Facebook of Instagram

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 signalen dat je vriendin vreemdgaat

Of je er rouwig om bent of niet, toch vang je ze op, de ...

Lierac Homme Douche Gel getest

Whatmatters wrijft, smeert en scrubt Eerlijk, bij Whatmatters staan we vaak wat kritische ten ...

De sekslessen van Goedele Liekens!

  Goedele Liekens? Natuurlijk ken je die nog! Kaat Bollen mag tegenwoordig dan wel ...

Hosting door Fraai