Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten slaan was het Abercrombie & Fitch ‘Fierce’ wel. Daar wij in het begin nog wel dachten dat het om onze looks ging, werden we met de neus op de feiten gedrukt op het moment wij met een andere geur rondom de hals en pols (tip van uw redactie!) de deur uitgingen en vogels gingen spotten in een veel te grote volière.

Standaard staat deze dan ook te blinken op onze lavabo. Nu in combinatie met zijn jongere broertje. ‘First Instinct’. De Sexy, mannelijk en gedurfde nieuwe mannengeur  van A&F. ‘First Instinct’, een naam die je zachtjes in het oor van je prooi fluistert en die gelijk een vorm van dierlijke lust aanwakkert. Een geur zoals wij, en geloof ons, ook de dames graag hebben.
ohvk7zsgtdyk1lpn5hqkuq_thumb_4e6d

Met zijn zweem van sensuele noten met een universele verleidingskracht belichaamt deze geur misschien wel u als moderne man, de man waarvan vele vrouwen dromen. De mix van frisse varens en oosterse warmte, gekruid met szechuanpeper en een scheutje gin tonic en meloen, brengt hun hoofd op hol. Een krachtige cocktail, niet in woorden te vatten en onvoorspelbaar, laat een indruk na waarin amber en muskus zich verstrengelen. Viriel maar mysterieus, net als het slanke golvende flesje.

Wil je graag van kop tot teen besnuffeld en besprongen worden? Ga dan snel even naar de website van A&F. Het schijnt dat ze deze geurtjes ook verkopen bij Ici Paris XL en Galeria Inno.

unadjustednonraw_thumb_4e6f

 
 
 
 
 

You May Also Like

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

DAAROM krimpt je penis!

Heb een fluit om u tegen te zeggen, maar krimpt deze bij de minste ...

Hosting door Fraai