Van goud, over zilver, naar leder

Toen er een persbericht binnenkwam van Wim Meeussen, deed dit een belletje rinkelen, maar welk belletje ook al weer? Tot uw redacteur het licht zag en besefte dat zijn trouwring vanuit Wim zijn atelier kwam. De ring heeft het overleefd, het huwelijk niet …
Blijkt dat Wim ondertussen veel meer maakt dan ringen. Meer nog, hij komt uit met een exclusieve collectie herenarmbanden. De aanschaf daarvan is iets minder riskant dan van een trouwring natuurlijk.


Na een bijscholing in lederbewerking komt hij nu op de markt met lederen armbanden, met zilveren sluiting en lekker stoer. Bij Wim geen standaardwerk, alle armbanden worden met de hand én op maat gemaakt. Ideaal voor de belachelijk dunne polsjes van uw redacteur.
wimmeeussen-02
Bij bepaalde modellen is personalisatie zelfs mogelijk. Denk daarbij aan een vingerafdruk, of een ingewerkte tekst. Met de sluiting als blikvanger en heel wat verschillende modellen en kleuren, is vast wel een model dat bij je past.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje op de site, hop de winkel binnen of doe alvast wat inspiratie op Facebook / Instagram op. Wil je alsnog trouwen, we hadden alvast geen klachten over de ringen van Wim. En ach … geluk maak je zelf.

You May Also Like

3 labels om in de gaten te houden

Labels, door het bos de bomen nog zien is niet evident. Gelukkig is er ...

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

De nieuwe Converse All-Star is er!

Eindelijk kan je je Converse All-Stars aan de kant gooien, de opvolger is er. ...

Hosting door Fraai