Van goud, over zilver, naar leder

Toen er een persbericht binnenkwam van Wim Meeussen, deed dit een belletje rinkelen, maar welk belletje ook al weer? Tot uw redacteur het licht zag en besefte dat zijn trouwring vanuit Wim zijn atelier kwam. De ring heeft het overleefd, het huwelijk niet …
Blijkt dat Wim ondertussen veel meer maakt dan ringen. Meer nog, hij komt uit met een exclusieve collectie herenarmbanden. De aanschaf daarvan is iets minder riskant dan van een trouwring natuurlijk.


Na een bijscholing in lederbewerking komt hij nu op de markt met lederen armbanden, met zilveren sluiting en lekker stoer. Bij Wim geen standaardwerk, alle armbanden worden met de hand én op maat gemaakt. Ideaal voor de belachelijk dunne polsjes van uw redacteur.
wimmeeussen-02
Bij bepaalde modellen is personalisatie zelfs mogelijk. Denk daarbij aan een vingerafdruk, of een ingewerkte tekst. Met de sluiting als blikvanger en heel wat verschillende modellen en kleuren, is vast wel een model dat bij je past.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje op de site, hop de winkel binnen of doe alvast wat inspiratie op Facebook / Instagram op. Wil je alsnog trouwen, we hadden alvast geen klachten over de ringen van Wim. En ach … geluk maak je zelf.

You May Also Like

Whatmatters op Lifestyle-pad: Bowers & Wilkins

Hey Jens, goesting in een tripje met Bowers & Wilkins? Mijn aandacht was direct ...

Loop er bij als een model

Wij bij Whatmatters zijn mannen, die ook andere mannen het licht in de ogen ...

Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds ...

Hosting door Fraai