Van goud, over zilver, naar leder

Toen er een persbericht binnenkwam van Wim Meeussen, deed dit een belletje rinkelen, maar welk belletje ook al weer? Tot uw redacteur het licht zag en besefte dat zijn trouwring vanuit Wim zijn atelier kwam. De ring heeft het overleefd, het huwelijk niet …
Blijkt dat Wim ondertussen veel meer maakt dan ringen. Meer nog, hij komt uit met een exclusieve collectie herenarmbanden. De aanschaf daarvan is iets minder riskant dan van een trouwring natuurlijk.


Na een bijscholing in lederbewerking komt hij nu op de markt met lederen armbanden, met zilveren sluiting en lekker stoer. Bij Wim geen standaardwerk, alle armbanden worden met de hand én op maat gemaakt. Ideaal voor de belachelijk dunne polsjes van uw redacteur.
wimmeeussen-02
Bij bepaalde modellen is personalisatie zelfs mogelijk. Denk daarbij aan een vingerafdruk, of een ingewerkte tekst. Met de sluiting als blikvanger en heel wat verschillende modellen en kleuren, is vast wel een model dat bij je past.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje op de site, hop de winkel binnen of doe alvast wat inspiratie op Facebook / Instagram op. Wil je alsnog trouwen, we hadden alvast geen klachten over de ringen van Wim. En ach … geluk maak je zelf.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De Ventrix blaast warm & koud

Plan je nog een skitripje of plan je geregeld een winterse wandeling, maar wil ...

De fancy armsnoepjes van Mayford Amsterdam

Of het niet hoog tijd werd om nog eens een mannenjuwelen in de picture ...

Son of a … TAILOR!

Son of a …. Nee, het is niet wat je denkt, we gaan het ...

Hosting door Fraai