Valeska Van Den Broecke, veel meer dan de vrouw achter Niels Albert

OK, we spelen vals bij Whatmatters. Soms lopen er in je kennissenkring gewoon toffe, gezellige, ambitieuze en vooral ook knappe jonge dames rond die wel iets te vertellen hebben. Nu tram 3 nadert en het leven van dit jong veulen helemaal in de plooi ligt werd het tijd om ze ook eens een prominent plaatsje te geven tussen al dat knap geweld op onze site. En in zijn plooi? Jawel hoor…sinds een tijdje heeft ze het tere hart van de immer sympathieke ex-wereldkampioen die noodgedwongen moest stoppen met veldrijden, Niels Albert, veroverd. Moest dit 5 jaar eerder zijn gebeurd, had hij met de adrenaline die hij voelt door alleen nog maar naar zijn straffe madame te kijken, nog 10 keer wereldkampioen geworden, laat dat duidelijk zijn! Maar we zijn hier niet om over Niels te praten…Niels is de man achter…achter wie? Valeska Van Den Broecke…die we zichzelf even laten voorstellen…

unadjustednonraw_thumb_4bb9

Hey Valeska, vertel eens even kort wie je bent?
Afkomstig uit Oost-Vlaanderen, Beervelde en na studies toerisme verhuisd naar Antwerpen waar ik 10 jaar heb genoten van alles wat leuk is. Heel wat catwalks afgewandeld en m’n wilde haren achter gelaten om uiteindelijk te verhuizen naar Tremelo voor de liefde van m’n leven. Momenteel ben ik actief aan het werk bij VIP-lounge waar ik de boekhouding en offertes verzorg en daarnaast ontzettend fier met de recente opstart van m’n beautysalon, Euphoria waar dames terecht kunnen voor pure verwennerij bij een kopje Nespresso.


De Nespresso hebben we hier ondertussen van je gekregen…aan het beauty-verhaal van ons kan je helaas nog weinig doen…de eerste grijze manen komen piepen, soit..het gaat hier over u en niet over ons…dus…hoelang ben je al bezig als model?
Ik heb in het verleden vaak op de catwalk gestaan voor Joy fashion, een modellenbureau in het Antwerpse.
Met m’n 1.79m had ik zeker een goede lengte mee. Ik heb een aantal leuke shoots gedaan en ontzettend leuke opdrachten. M’n leukste opdracht was voor ‘Tahiti douche’, een reisje naar Costa Rica met 1 van m’n beste vriendinnen in een soort van Online ‘Big Brother’ spel met als doel te raden “Waar in de wereld zit Valeska?”.

Tremelo! Punten voor Jens!
Haha…bon, het was een superleuke ervaring! Nu stap ik over enkele weken op tram 3 en heb ik andere prioriteiten in m’n leven. Ik zit nog vol ambities en wil nog een aantal dingen op m’n checklist kunnen afvinken. Gelukkig heb ik een wederhelft die met de volle 100% achter mij staat in alles wat ik doe en dat geeft mij een ontzettend goed gevoel. Niels is zelf ook zo ingesteld, dus we weten vaak niet wat eerst doen.
Alletwee mooi gevulde agenda’s waardoor we nog extra genieten van de weinige tijd dat we met ons twee kunnen doorbrengen.

Dan moet je over een geweldige time management beschikken denken we dan…wat zijn de andere eigenschappen waarmee miss Van Den Broecke zich onderscheidt van anderen?
Wat ik zelf een goede eigenschap vind is mijn enthousiasme. Ik bekijk alles positief en wil er voor de volle 100% voor gaan wat het ook is. Ik zou mezelf soms vergelijken met een kameleon, ik pas mij heel gemakkelijk aan in elke situatie. Zowel zakelijk als privé. Ik kan plezier hebben in een bruine kroeg en de volgende dag met een gala kleed naar een Luxury event gaan.

Of in jogging op een luie zondagmorgen als vandaag…altijd even stralend, dat geven we maar even mee! Iets anders nu…iedereen heeft een bepaald levensmotto, dus ook jij…shoot! 
‘A smile is the most beautiful make up a girl can wear’ is een favoriete quote van mij. Ik heb het echt niet met zuurpruimen 🙊. Ik ben een echte levensgenieter en ben altijd in voor een grap. We leven ten slotte maar 1 keer, dus ik wil er ook het beste van maken.

unadjustednonraw_thumb_4bb8

Jij moet het vrouwelijk equivalent zijn van een mannelijke Whatmatters redacteur. Geen zin in wat mee te werken? Bespreken we wel eens bij een volgend kopje Nespresso…Social Media dan…hoe belangrijk is dit voor u? 
Ik maak vooral nuttig gebruik van m’n sociale media om m’n eigen zaak te promoten, alsook de zaak van Niels. Ik kook ook heel graag en durf vaak ook wel eens wat gerechtjes posten. Heel eerlijk, ik zeg vaak, maar ik was lange tijd een echte foodspammer. 😉  Ik krijg er wel veel positieve reacties op en krijg vaak de vraag om receptjes door te sturen. Het is soms alsof ik zo het wandelende kookboek ben… Valeska wat kan ik deze avond maken? Welk restaurant moeten we doen?

unadjustednonraw_thumb_4baa

Dat is voor seffes, als we de favo-vraagjes bespreken…iets persoonlijks nu…je bent samen met Niels, wat heeft hij moet doen om u te kunnen verleiden?
Om mij te verleiden moest Niels vooral gewoon zichzelf blijven. Ik hou niet van mannen die me willen paaien en me de wereld beloven. Niels is altijd zichzelf gebleven. Er hebben er in het verleden een fles champagne voor m’n neus gezet, maar het is de man met een fles cola zero waar ik voor val.

Kevin! Zie je nu! Dat was het probleem…wij moesten met flessen cola Zero zwaaien jongen! We hebben weer iets uit ons verleden ontdekt waarmee we grandioos zijn gefaald…gelukkig  is het bij ons ook nog wel goed gekomen…maar ga gerust even verder…Niels dus…
Ik ben voor Niels gevallen voor z’n apekuren. Ik hou er van dat hij zichzelf zo belachelijk kan gedragen en er zich niks van aantrekt wat de wereld daarvan denkt. Dat vind ik zalig! Daarbovenop is hij enorm attent. Hij staat achter alles wat ik onderneem en hij motiveert me ook om bepaalde risico’s te nemen in het leven.
Niels is ondanks z’n overvolle agenda de rust zelve, terwijl ik veel hectischer leef. Dat is dus echt iets wat ik nodig heb, rust als ik thuis kom en dat geeft hij mij op elk moment.
unadjustednonraw_thumb_4bb7

Kijk eens aan! Dikke High Five voor Niels! Dus, om u te strikken is het natuurlijk te laat maar geef eens de meest essentiële tips voor mannen om een ravissante deerne als u het hof te maken?
Tips die essentieel zijn voor mannen? Heb je even Jens? Ik heb een boek aan tips voor mannen!

Uitbrengen! Ik regel een standje op de Boekenbeurs! 
Nee even serieus…Ik denk dat het er vanaf hangt wat mannen willen. Ik kan misschien wel 1 tip mee geven aan alle mannen, probeer in geen enkel geval een vrouw te begrijpen want alles heeft te maken met hormonen bij een vrouw… Geen beginnen aan dus 😉…Ik denk dat ieder z’n leven moet leiden zoals hij/ zij dat wil.

unadjustednonraw_thumb_4bb6

Nagel op de kop! De Favo-vraagjes…wat zijn uw hotspots? Met andere woorden, waar kunnen we je vinden voor een hapje, drankje of zelfs stapje? 

Want een vrijgezel die gaat pas slapen…

Zingen kan ze ook al…
Haha, ik bedoel dus…toen ik in Antwerpen woonde, ging ik vaak uit met vriendinnen…Daar heb je zo de ‘hot spot’ feestjes waar je gewoon moet bij zijn en als vrijgezel hoef je voor niemand thuis te blijven. Ik ben zoals velen ook helemaal fan van festivals. Het is op een aantal jaar een megahype geworden over de hele wereld. Tomorrowland is sowieso m’n favoriet omdat er een magische sfeer hangt, en oh ja… Daar heb ik Niels leren kennen. Op dat zelfde terrein is er voor het tweede jaar een cross die zijn naam draagt dus dat stukje België is wel iets speciaals.

Sinds ik in Tremelo woon is het natuurlijk anders, we hebben drukke agenda’s en niels moet op zondag vaak om 7u vertrekken naar de cross. Dus genieten wij enorm van lekker uit eten met vrienden en dan kan ik al eens een dagje mee naar de cross. We drinken heel graag een goed glas wijn en hebben zo onze favoriete plekjes, Pazzo, silo’s, de tuinkamer,…

9gq9lfdshwpxhxxqjyq4w_thumb_4baf

En dan volgt onherroepelijk de zonde…
Ik heb eigenlijk te veel favoriete zondes, ik lust echt alles en kan enorm genieten van een lekkere en pure keuken.

Pure keuken…we komen wel eens eten! Een allerlaatste vraagje…voor Niels je meepakt op een doorgedreven fietstochtje naar de cross…wat zijn je verdere ambities?
M’n ambitie naar de toekomst toe… Waar zal ik beginnen? We praten vaak thuis over onze toekomst en willen samen nog veel realiseren, maar willen vooral genieten van wat we nu hebben.

unadjustednonraw_thumb_4bac

Maak je dromen waar Valeska! Iets in ons zegt dat je hier al volop mee bezig bent! Bij deze, nog heel veel succes in alles wat je doet en hou ons zeker op de hoogte van toekomstige projecten! Willen jullie lezers, deze knappe dame ook volgen? Pak dan als de bliksem je smartphone en volg deze knapperd op Instagram! En dat is geen suggestie…maar een gewoon bevel dat je nooit mag negeren! Doen! 

unadjustednonraw_thumb_4bab

You May Also Like

Is Steffi Ruby de nieuwe Marisa Papen?

Wie afgelopen jaar nog nooit van Marisa Papen heeft gehoord, heeft ofwel een jaar ...

Nederlandse festivals waar je sowieso een lief scoort!

Festivals, een geweldig jachtterrein om een nieuw lief op te scharrelen. Mag het een ...

Robin Holzken bevestigt…voor tweede jaar op rij in SI Swimsuit

De bekendste en meest gerenommeerde badpakkenspecial ter wereld!  Waar onze Nederlandse Noorderburen kaas van hebben gegeten? ...

Hosting door Fraai