Stylish de hele dag door: Six Edges

Eerlijk Six Edges: we hadden er nog nooit van gehoord. Schande! Een artikel in de GVA deed ons echter ontwaken uit ons herfstslaapje en dit label oppikken. Een Belgisch label voor de moderne, multifunctionele man, hoe konden we dat missen?

Stijlvol, de hele dag door

13891795_1736092766639451_4792714426528278433_n
De moderne man gaat echt niet meer elke dag in maatpak naar het werk, dat hebben ze bij Six Edges alvast goed begrepen. De collectie van Ulrike De Maeseneire is gemaakt voor de moderne man die er op het werk stijlvol wil voorkomen, maar daarna in dezelfde outfit ook wel wat pinten wil gaan pakken met de makkers. Kleding voor de young urban creatives en of we ons aangesproken voelen bij Whatmatters.


Zonder al teveel in detail te willen treden, we schrijven niet voor vrouwen, vind je bij dit label de basics met oog voor detail. Kleding die qua stijl langer dan een seizoen meegaat en nooit gedateerd oogt. Broeken, sweaters en knitwear vormen momenteel de basis, maar uitbreiding ligt al in het verschiet. 

Tijdloze basics

De productie van het label gebeurt in Turkije, Tunesië en Portugal, maar de knitwear komt uit Sint-Niklaas. Duurzaamheid wordt door Ulrike hoog in het vaandel gedragen en alle productie eenheden werden bezocht. Hier zijn dus geen kinderhandjes aan te pas gekomen.
13087871_1695923463989715_8536041713531242722_n
Heel herkenbaar bij Six Edges is alvast de “VI.E” print. Je vindt deze print terug op de sweaters van het label. Het is afgeleid van het Romeinse cijfer 6 en de E van Edges uiteraard.
Wij waren alvast zeer te spreken over de stukken die we hebben bekeken en geven met plezier dit label een duwtje in de rug. Wees gerust, we beloven op ons communiezieltje in het vervolg nog beter op te letten, maar dit label dat komt er wel, ook zonder ons.

Six Edges I Fall Winter 2016 almost available in stores | @six.edges #sixedges #VIE

A post shared by Six Edges Official (@six.edges) on

Meer over het label vinden jullie op de site, Facebook en/of Instagram!

You May Also Like

Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max'en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen ...

De geweldige tassen van WANT Les Essentiels

Geregeld brengen we een tassenmerk onder de aandacht op Whatmatters en dan hebben we ...

Parels voor de zwijnen!

Wij mannen kunnen inderdaad af en toe best zwijnen zijn. We geven het volmondig ...

Hosting door Fraai