Spirits ontdekken met een abonnement

Puur heb ik er moeite mee, ik geef het eerlijk toe. Met veel plezier schuim ik tastings af van vooraanstaande merken, maar dat is dan meer om jullie te informeren en voor de sfeer en gezelligheid, dan dat ik het echt lekker vind. 

Dat Whisky en andere gedistilleerde dranken in zijn pure vorm een grote schare fans heeft, dat hoeft echter geen betoog. Alleen: doe er voor mij maar een flinke geut frisdrank bij! 

Savourist

14633596_1628307627468913_7132880198663566189_o

Abonnementsformules zijn aan een stevige opmars bezig en ook in de wereld van de spirits zagen we er al een aantal passeren. Op deze trend speelt ook SAVOURIST in. Maandelijks krijg je via de abonnementsformule samples van whisky’s, rum of andere distillaten toegestuurd, die je kan ontdekken en uitproberen. Zo drink je nog eens iets anders dan je vast merk!

Stein Devos mikt bovendien op de liefhebber van drank, die er eigenlijk niets van kent. Mij dus! Met een uitgekiende selectie, weet je dat je kwaliteit krijgt, zonder je het hoofd te moeten breken welke je niet moet kiezen in het rek of online. Lekker makkelijk en goed tegen de keuzestress!  

Elke maand krijg je 3 stalen waar je in je persoonlijk online account alles over kan lezen. Overtuigd de sample, dan kan je de flessen uiteraard ook in groot formaat online bestellen.

Wil je meer weten over deze formule of het proberen, neem dan een kijkje op de site. De laatste ontwikkelingen van deze starter vind je op Facebook en Instagram

You May Also Like

Astrofrecks de nieuwe tattoo trend: Lichtgevende sproetjes

Wie ons een beetje volgt weet dat we geregeld Inked modellen over de vloer ...

Voor 170€ p.p. huur je met 12 makkers deze patserige villa in Ibiza!

Ibiza, wij zijn verkocht! Trouwe lezers konden onze avonturen op het magische eiland al ...

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...

Hosting door Fraai