Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

14567553_223750324706235_2022012206271154075_o
Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is voor mannen. Niet dat we daar ook maar een seconde van wakker liggen, maar we denken uiteraard met onze lezers mee.
One stop shops genieten dan ook vaak de voorkeur van de gemiddelde man: lekker makkelijk, zowat alle bij elkaar. Leg daar de trend van ‘blurring retail’ naast, waarbij winkeliers een echte beleving willen bieden om mensen van het online shoppen af te houden en je weet ongeveer waar Urban Piq Niq voor staat.
14522783_223753408039260_3328943714229408470_n
Deze herfst en winter kan je in Antwerpen deze shop vinden, nu shop is misschien niet het juiste woord. Je eet er Portugese tapas, kan er terecht in de foodshop, maar ook voor design zit je er goed. Als dat nog niet genoeg is vind je er ook bierbrouwers, papierkunstenaars, siropen-, confituren- en meubelmakers en zelfs een fotograaf. Heren geef toe: veel meer kunnen ze niet in één concept steken. En dan zijn er ook nog heel wat events en workshops die op de kalender staan.


De rode draad is in elk geval ambachtelijk en handgemaakt en het thema draait rond stadspicknick.
Urban Piq Niq is geopend tot 31 januari volgend jaar en vind je op de Sint-Katelijnevest 53, kort bij het stadscentrum. Meer info vind je op de site, maar voor de beleving zal je er toch echt naartoe moeten. Je vindt er ongetwijfeld een leuk geschenk voor jezelf of voor iemand anders.

Ook op Facebook en Instagram kan je Urban Piq Niq vinden.

You May Also Like

Whatmatters brandt een kaarsje

Op de Whatmatters redactie en ook thuis omringen we ons graag met mooie dingen. ...

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Hosting door Fraai