Remake 'Loft' in Amsterdam?

We zijn gepakt in snelheid. Daar wij onze tenten de laatste maanden wel meer in Amsterdam opzetten waren we aan het uitkijken of we er geen slaapplaats konden versieren in de Nederlandse hoofdstad. Ons ook viel al direct op een penthouse, met als overbuur Koning Willem-Alexander, met een vraagprijs van 25 miljoen euro op de Dam.

unadjustednonraw_thumb_4e65

Terwijl wij op onze redactie de eurootjes nog aan het tellen waren bleek het stulpje ondertussen verkocht te zijn. Niemand minder dan Justin Bieber is ermee aan de haal gegaan. De nieuwe penthouse van Bieber is 1230 vierkante meter groot, verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt over een eigen lift.

Bij de prijs inbegrepen zijn de diensten van het nabijgelegen vijfsterrenhotel Krasnapolsky. Het personeel van het hotel staat klaar om zijn auto te parkeren, zijn kleding te wassen en zijn maaltijden te bezorgen.

Belieber of niet…de jongeman die tegenwoordig wel close mates is met de Nederlandse DJ Martin Garrix heeft wel degelijk smaak. Dat bewijzen foto’s en beelden van het heerlijke stulpje.

Iets in ons zegt dat er momenteel twee sleutels circuleren…Justin en Martin. Nog drie maten te vinden en we hebben een remake van ‘Loft’…Justin, wij kunnen!

unadjustednonraw_thumb_4e6a
 
https://content.tmgvideo.nl/embed/account=di4JEM3QppiD/item=qzZs1o-aoM-X/player=metro/embed.html
 

tcoc

You May Also Like

Carcasse by Atelier Dierendonck

Zijn jullie na een klein half jaar nu helemaal het Noorden kwijt bij Whatmatters? ...

Binnenkijken in de heerlijke crib van Lil' Kleine

‘Ik ben met Boef en Ronny in Lil’s Crib’, het zou zo maar eens ...

Need a drink?

Ben ik een alcoholist, die vraag heb ik me wel is gesteld. Ja, ik ...

Hosting door Fraai