R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? Heb je je hond Yoda genoemd of erger nog je eerste dochter en heb je elke film al een keer of 78 geanalyseerd? Dan is deze koffiezet ongetwijfeld wat voor jou!

4 koppen koffie

Met de R2-D2 koffiezet zet u koffie zoals op een starship en leeft u zich al helemaal in, voor de rest van de dag of een episch ruimtegevecht in uw hoofd. Er past ongeveer een kopje of 4 in, dus in principe kom je de ochtend er wel mee door.


Uiteraard gaat het hier om een officiële licentie, dus geen namaak en kan de glazen kan, gewoon in de afwasmachine. In de ruimte ga je toch niet zelf met een sopje aan de slag? Let wel de microgolf zouden we niet proberen.
 
Vanaf januari volgend jaar is deze koffiezet verkrijgbaar voor de echte fan. Bestellen kan nu al op de site van THINKGEEK. Daar haal je je koffiezet voor 40 dollar in huis. Bel ons even als de koffie staat te pruttelen en je in je pakje ronddartelt of stuur gewoon een foto?

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Maak van je iPhone een instant camera met de PRYNT Pocket!

Dat je tegenwoordig met de meeste smartphones best wel leuke kiekjes kan nemen is ...

Deze vintage Nike Air ‘Nintendo’ Jordan speelt puur op nostalgie

Alleen voor de echte ‘Nintendo’-fans! Wij, rekels uit begin jaren ’80 zijn nog rekels ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

Hosting door Fraai