R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? Heb je je hond Yoda genoemd of erger nog je eerste dochter en heb je elke film al een keer of 78 geanalyseerd? Dan is deze koffiezet ongetwijfeld wat voor jou!

4 koppen koffie

Met de R2-D2 koffiezet zet u koffie zoals op een starship en leeft u zich al helemaal in, voor de rest van de dag of een episch ruimtegevecht in uw hoofd. Er past ongeveer een kopje of 4 in, dus in principe kom je de ochtend er wel mee door.


Uiteraard gaat het hier om een officiële licentie, dus geen namaak en kan de glazen kan, gewoon in de afwasmachine. In de ruimte ga je toch niet zelf met een sopje aan de slag? Let wel de microgolf zouden we niet proberen.
 
Vanaf januari volgend jaar is deze koffiezet verkrijgbaar voor de echte fan. Bestellen kan nu al op de site van THINKGEEK. Daar haal je je koffiezet voor 40 dollar in huis. Bel ons even als de koffie staat te pruttelen en je in je pakje ronddartelt of stuur gewoon een foto?

You May Also Like

Heel de wereld is fan van deze 'City Sport' petten "Made in Belgium"

Zou Peaky Blinders er voor iets tussen zitten? Niks ook niet! We hebben het ...

Met deze "WhiSki-stokken" ga jij al après-skiën op de berg!

Het skiseizoen is nog maar net begonnen en we hebben al een eerste trend ...

De zomerse armsnoepjes van Danish Design

Met Deens design zit je in principe altijd goed, dat illustreren de horloges van ...

Hosting door Fraai