R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? Heb je je hond Yoda genoemd of erger nog je eerste dochter en heb je elke film al een keer of 78 geanalyseerd? Dan is deze koffiezet ongetwijfeld wat voor jou!

4 koppen koffie

Met de R2-D2 koffiezet zet u koffie zoals op een starship en leeft u zich al helemaal in, voor de rest van de dag of een episch ruimtegevecht in uw hoofd. Er past ongeveer een kopje of 4 in, dus in principe kom je de ochtend er wel mee door.


Uiteraard gaat het hier om een officiële licentie, dus geen namaak en kan de glazen kan, gewoon in de afwasmachine. In de ruimte ga je toch niet zelf met een sopje aan de slag? Let wel de microgolf zouden we niet proberen.
 
Vanaf januari volgend jaar is deze koffiezet verkrijgbaar voor de echte fan. Bestellen kan nu al op de site van THINKGEEK. Daar haal je je koffiezet voor 40 dollar in huis. Bel ons even als de koffie staat te pruttelen en je in je pakje ronddartelt of stuur gewoon een foto?

You May Also Like

Vi. jouw nieuwe personal trainer

Ok we geven het toe: bij Whatmatters zijn we soms gepatenteerde lamstralen, die wel ...

Samsung Galaxy S8: de iPhone killer?

Terwijl Jens blijft zweren bij zijn teerbeminde iPhone, ben ik al een tijdje geleden ...

Menstyle Matters: BVLLIN en Luxury For Men veroveren vanaf nu samen de wereld

Wie ‘Mannen’ en ‘Luxe’ zegt, ademt in één keer gewoon ‘Luxury For Men’ uit. ...

Hosting door Fraai