Oybo: omdat sokken best mogen verschillen

Eerlijk, soms is het toch echt een geklooi om de juiste sokken met elkaar te matchen? Bovendien lijken de wasmachine en de droogkast sommige sokken gewoon op te vreten. Bij Whatmatters lossen we dit op door alvast kleurrijke sokken te dragen in alle kleuren van de regenboog, zodat het ons geen minuten kost om de sokken uit te sorteren. Oybo lost het eerste probleem alvast anders op, dit label van leuke sokken mixt 2 verschillende sokken in één paar. Probleem opgelost denken wij dan, je smijt gewoon wat bij elkaar. 

942748_369583649818970_241392331_n

Mix & match sokken

Deze Italiaanse fabrikant behoudt in een paar natuurlijk wel hetzelfde kleurenpalet, ander loop je er al snel als een rariteit bij, maar zorgen voor verschillende patronen op beide sokken. Een leuke gimmick, die ervoor zorgt dat je er ook met je sokken tussenuit springt. De oprichters nemen het leven en zichzelf duidelijk niet al te serieus. 

 

One pair with two souls

De sokken bestaan uit organisch katoen, zijn handgemaakt en vallen online te bestellen op de site van de fabrikant. Ook freshcotton heeft een deel van de collectie te koop. Uiteraard is het label ook op Facebook, Instagram en Pinterest aanwezig. 

12028766_796798087097522_4662588944724323812_o

You May Also Like

Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker ...

Wil jij loonsverhoging? Dit zijn de stappen voor instant succes

Loonsverhoging is prioriteit bij de meeste werknemers. Het is altijd erg fijn om te ...

Spieren en een bikini: Joyce van Egmond

We kunnen wel heel snel lopen! Bon, omdat we niet vies zijn van want ...

Hosting door Fraai