OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de regeringsrekels afhangt zelfs tot 67. Dan kan je maar beter een beetje in een leuke omgeving werken, zeggen we bij Whatmatters. Onze coworking space op Het Eilandje in Antwerpen mag dan best leuk zijn, het valt toch een beetje in het niets bij OneCoWork in Barcelona. 

Werken op een luxejacht

Niet alleen het weer is er een pak beter, deze luxe coworking space is ook nog eens gevestigd tussen de luxejachten, gelegen in OneOcean Port Vell, de jachthaven van Barcelona. En voor wie denkt dat dat onbetaalbaar is? Voor 45 euro per maand heb je al enkele dagen per maand, een plekje met zicht op water. Wij denken stevig aan een Spaanse versie van Whatmatters! 

Een gedeeld bureau, een eigen bureau of zelfs een eigen kantoor, alles kan en in stijl! Alle diensten die je van een coworking space mag verwachten zijn er voorzien. Zelfs een eigen gym, kwestie van ook tussen de uren in vorm te blijven! 

Mee met ons naar Barcelona? Neem alvast een kijkje op de site en reserveer je bureautje al. Wij komen! 

You May Also Like

gin 67

Vergeet 69, geef ons maar 67!

Soms toch… Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ...

2 bloedmooie Nederlandse hockeybabes zijn gestopt!

Een wedstrijdje hockey bekijken slaan we bij Whatmatters zelden af. Als we mogen kiezen ...

Hosting door Fraai