OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de regeringsrekels afhangt zelfs tot 67. Dan kan je maar beter een beetje in een leuke omgeving werken, zeggen we bij Whatmatters. Onze coworking space op Het Eilandje in Antwerpen mag dan best leuk zijn, het valt toch een beetje in het niets bij OneCoWork in Barcelona. 

Werken op een luxejacht

Niet alleen het weer is er een pak beter, deze luxe coworking space is ook nog eens gevestigd tussen de luxejachten, gelegen in OneOcean Port Vell, de jachthaven van Barcelona. En voor wie denkt dat dat onbetaalbaar is? Voor 45 euro per maand heb je al enkele dagen per maand, een plekje met zicht op water. Wij denken stevig aan een Spaanse versie van Whatmatters! 

Een gedeeld bureau, een eigen bureau of zelfs een eigen kantoor, alles kan en in stijl! Alle diensten die je van een coworking space mag verwachten zijn er voorzien. Zelfs een eigen gym, kwestie van ook tussen de uren in vorm te blijven! 

Mee met ons naar Barcelona? Neem alvast een kijkje op de site en reserveer je bureautje al. Wij komen! 

You May Also Like

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Hosting door Fraai