OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de regeringsrekels afhangt zelfs tot 67. Dan kan je maar beter een beetje in een leuke omgeving werken, zeggen we bij Whatmatters. Onze coworking space op Het Eilandje in Antwerpen mag dan best leuk zijn, het valt toch een beetje in het niets bij OneCoWork in Barcelona. 

Werken op een luxejacht

Niet alleen het weer is er een pak beter, deze luxe coworking space is ook nog eens gevestigd tussen de luxejachten, gelegen in OneOcean Port Vell, de jachthaven van Barcelona. En voor wie denkt dat dat onbetaalbaar is? Voor 45 euro per maand heb je al enkele dagen per maand, een plekje met zicht op water. Wij denken stevig aan een Spaanse versie van Whatmatters! 

Een gedeeld bureau, een eigen bureau of zelfs een eigen kantoor, alles kan en in stijl! Alle diensten die je van een coworking space mag verwachten zijn er voorzien. Zelfs een eigen gym, kwestie van ook tussen de uren in vorm te blijven! 

Mee met ons naar Barcelona? Neem alvast een kijkje op de site en reserveer je bureautje al. Wij komen! 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Topfotograaf Henk van Cauwenbergh verkent opnieuw Parijs

Wereldbekende fotografen uit ons kleine landje, ze lopen niet dik. Een uitzondering? Henk van ...

De Whatmatters selectie FOODTRUCKS voor elk moment van de dag

Foodtrucks & hun festivals, je kan er al jaren niet meer omheen. Je kan ...

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Hosting door Fraai