Onder tafel gebabbeld door Elise Van de Meulebroucke

We hebben ze gevonden…het vrouwelijk equivalent van een mannelijke redacteur bij Whatmatters. En deze keer hebben we ze niet in één of ander gehucht in de Westhoek of zelfs in het noorden van Friesland moeten gaan zoeken, nee…gewoon in onze thuisstad…meer bepaald ‘Het Zuid’, een plaats waar tot een paar jaar geleden de plaatselijke horeca gewoon kon overleven van het feit wij daar dartelend ronddoolden. We gingen ze opzoeken thuis…een ‘thuis’ die ze deelt met één van haar beste vriendinnen en dus, onze interpretatie, momenteel een NO-GO zone voor opdringerige mannen…tenzij je een atletische knappe keukenprins met humor bent! Soit, wij mochten binnen…misschien ook gewoon omdat wij achter de hoek wat sushi waren gaan uithalen en de Omega 3 vetzuren hun plaats in het ranke, ravissante knappe lijf van deze hinde nog wel verdienden. Het werd ons een speciale avond. Ze babbelde ons gewoon onder tafel en we verloren zelfs de strijd tijdens verschillende taalspelletjes. Mensen die ons kennen…zelden gezien…maar wie is die knapperd waar foto’s met topmodellen als (en ja, we zijn stikjaloers) Doutzen Kroes schering en inslag zijn?

376882_10151003092806244_924337131_n

Elise, shoot my dear!
Heel bizar, normaal ben ik degene die interviews afneemt, hihi. Ik ben Elise, 25 uit Antwerpen. Ik ben een uiterst sportieve boekenwurm. Meteen na mijn studies ging ik aan de slag bij ELLE. Als ik niet op mijn bureaustoel (of liever zitbal) zit, vind je me hoogstwaarschijnlijk in de gym, boksring of het zwembad. Vaak ’s morgens én ’s avonds. Behalve op dinsdag, dan volg ik Spaanse les, en in de weekends haal ik mijn cardio uit dansen. Verder ben ik een familiemens en huismus (ik woon sinds een halfjaar met een van mijn beste vriendinnen op ‘t Zuid – geloof mij, je blijft met plezier een avondje thuis).

Peren op onze muil, daar passen we voor. Ons hart slaat in uw gezelschap alvast een paar tellen hoger dus ‘cardio’ zijn we dan nu mee bezig en verder dan ‘dos cervezas’ komen we niet met ons Spaans. Om maar te illustreren…wij blijven met plezier gezellig mee thuis vandaag! Maar over u nu…hoe lang ben je hier al mee bezig?
Ik werk nu ongeveer een jaar als redactrice en community manager bij ELLE.be. Daarvoor studeerde ik taal- en letterkunde Nederlands en Engels (het ancien “Germaanse”). Mijn studies heb ik steeds gecombineerd met modellenwerk (sinds pakweg mijn 17 jaar). Mijn thesis – over het schoonheidsideaal bij feministische auteurs nota bene – schreef ik bijvoorbeeld tijdens showroomwerk…Tegenwoordig neem ik enkel jobs aan in het weekend.

1977471_10151973645626244_1127217006_n

Schoonheidsideaal bij feministische auteurs…ik vraag me eigenlijk wel af waar wij, Whatmatters, zich hiertoe verhouden…komen we op een andere keer wel eens op terug. Waarom ben je begonnen als model?
Ik ben altijd al gek op mode geweest. Alle ervaringen die ik in die richting kon opdoen, waren meer dan welkom en vormden een welkome bijverdienste (pas op: op mijn vijftiende heb ik nog rekken gevuld in de plaatselijke supermarkt). Die extra centen gaan vlotjes naar de uitbreiding van mijn garderobe.

Nu zijn we er…shopverslaafd dus! Naast deze eigenschap die 99% van de vrouwen bezit…waarmee onderscheid je je wel van anderen?
Ik mag wel zeggen dat ik vrij gedisciplineerd ben en bovendien veeleisend – voor mezelf, laat ons hopen. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek, ik ben een regelrecht competitiebeest. Van mijn karakteristieke nieuwsgierigheid heb ik mijn beroep gemaakt. Volgens mijn vrienden heb ik een bizarre muzieksmaak (poprock uit de tachtiger jaren), liedjes aanvragen zijn uit den boze. Bovendien ben ik gek op taalspelletjes, Scandinavische thrillers en modebladen – noem me gerust een vakneuroot.

_mg_7938-bw

Ok vakneuroot…wat is je persoonlijke levensmotto?
When nothing goes right, go lift. (HAHA)

Ow Boy! Nu veeg je me compleet van de Google Maps…snel het niveau even terug opkrikken en laten we snel van de ‘hash’ op de ‘tag’ springen…Social Media dus…waarom moeten we je hierop volgen?
Doe je dat nog niet dan?

_mg_7174

Wijsneus! Het gaat hier om onze lezers pruts!
Dat hoeft helemaal niet.

Maar het mag…dus…
Vrees niet voor overkill. Er gaat soms een week of twee voorbij waarin ik niets post. Ik ben absoluut niet consequent in mijn persoonlijke Instagramaccount.

Dat kennen we…nu de vraag waar heel vrijgezel en mannelijk Vlaanderen en Nederland op zit te wachten…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Momenteel verslind ik liever boeken dan mannen.

_mg_6950

Aan het papier te zien dat hier hier verscheurd in de zetel ligt, lijkt het me inderdaad dat er geen tijd is voor een man…in de toekomst dan?
In de verre toekomst droom ik van een atletische keukenprins met tonnen humor en even slechte taalgrapjes. Ik ben snel verveeld dus vormt het een uitdaging om geboeid te blijven. Een schoon lijf is leuk voor even, maar met een man die ook graag lacht, is het nog fijner samen leven. Noteer dat maar bij levensmotto! Een sportief type heeft uiteraard een streepje voor, hoe romantisch is het om samen lekker vroeg uit de veren een 10k run te lopen?

Je laat ze dus graag ‘achter je gat’ lopen. Kunnen we ons wel in vinden. Hoewel lekker samen onder een dekentje op de zetel hangen en kijken naar American Booty…euh Beauty ook wel romantisch kan zijn. Soit, de meest essentiële tip voor mannen dan…wat wil je hen zeker nog meegeven?
Probeer vrouwen niet te doorgronden, lijkt me nodeloze energieverspilling.

EIN-DE-LIJK…Nu halen we zonder problemen de Kyoto-norm! De Favo-vraagjes…waar kunnen we je spotten? Waar kunnen we taalspelletjes spelen? Met andere woorden…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Antwaaarpen bound! Winkelen bij Damoy, koffie in Kaffeenini, dansen in Ampère of Plein Publiek, zwemmen in de Wezemberg, boksen bij de the Bulldogs, Yoga in The Yoga Factory.

Genoteerd! Een allerlaatste vraagje…wat is je ultieme droom?
Nieuwsanker worden! (En leren koken.)


Wij eten graag dus laat ons zeker weten wanneer je een eetbaar en ‘sexy heregje’ op tafel kunt gooien. Succes alvast en we zijn er nu al zeker van dat een afgezaagde Martine Tanghe de poten onder haar stoel ziet…mja, afgezaagd worden! Ook geïnteresseerd in deze knapperd? Volg ze dan zeker op Instagram. Wij bij Whatmatters weten dat we van haar nog heel veel gaan horen!
Een GROTE dank voor de foto’s aan toppers als:
Elise Van de Meulebroucke
Lorenzo Naudts
Kevin Vandenberghe
Barbara Zwerver
Hannes Pino
13012727_1006538182758257_5777764512263617393_n
 

You May Also Like

Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak ...

Netflix komt deze week met fantastische reeks 'The End of the F**king World'

Ook in 2018 blijft Netflix doen waar het goed in is. Fantastische series op ...

Bewezen: Daarom heeft jouw lief het altijd té koud!

Herkenbaar? Terwijl jij de sweater aan de kant gooit, het aangenaam warm hebt en ...

Hosting door Fraai