Omdat onze MANNENhuid het OOK verdient…

Mannen en hun huid, geen evidente combinatie.
Voor vrouwen, puilen de rekken uit, in zoverre dat we onze exemplaren, quasi moeten meesleuren of dwingen tot kiezen. Maar voor mannen, heel wat minder … Nochtans willen de meesten onder ons, ook wel een zacht en gezond velletje, zonder al te veel keuzestress. Gewoon één product, lekker simpel, maar wel op maat van onze huid.  Maar wat hebben we nodig en vooral, waar moeten we naartoe?

MENcare Centra en verkooppunten speciaal voor de man

web13-1
Gelukkig duiken in ons land eindelijk mannensalons op die de man centraal plaatsen en zijn behoeftes perfect invullen. Een initiatief van CosMENtis*, dé onderneming die zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in MANcare met één enkel doel: ‘Keep it Simple!’ Minimale Inspanning met Maximaal Resultaat door middel van het juiste advies. Omdat er goed uitzien, ook niet te complex hoeft te zijn.

Katleen Vrombaut

Als producent van de gloednieuwe luxe scheerlijn  MEN3 (the Perfect Preparation for a Succesfull day) en officiële invoerder van het 4VOO ‘distinct man’ gamma bieden ze een ruim aanbod aan producten die (scheer)problemen oplossen, huidveroudering vertragen en de huid grondig reinigen & verzorgen. Iets wat de Whatmatters redactie ondertussen – jammerlijk genoeg – kan gebruiken.
De producten van CosMENtis zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en helemaal aangepast aan de specifieke mannenhuid (dus dames, hou de vingertjes thuis!) en enkel verkrijgbaar bij gediplomeerde mannensalons en huidexperten. Je zal ze dus vergeefs zoeken in de supermarkt, maar daar kom je als echte man, toch al amper. Bovendien mag het toch wat bijzonders zijn, niet?
 

“Products for successful Gentlemen navigating life with ease and dignity”

 
De drijvende kracht achter die waaier aan mannenproducten? Een vrouw … Katleen Vrombaut! Als afgestudeerde apothekeres en rasechte ondernemer, zag zij een gat in de markt. En dan wel specifiek eentje voor mannen!

4VOO DISTINCT MAN

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Een slogan die we bij Whatmatters wel kunnen pruimen. De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken.

MEN3 Barbierproducten

Gloednieuw, Belgisch & made with Passion and Expertise …Dé must have voor elke nat-scheerder!
web6
MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie & garandeert een soepeler en gladder scheerresultaat. Bovendien geeft het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber, een extra stimulerend gevoel aan jou én je partner.
 

Let op, MEN3shaven en 4VOO- smeren kan blijvende aantrekkelijkheid veroorzaken … Verslavend!

web13
Meer weten over de producten of de skincare salons waar je terecht kan? Neem een kijkje op de site (www.cosmentis.com) , Facebook (https://www.facebook.com/4men.be/) voor leuke tips  en/of Instagram (https://www.instagram.com/katleenvrombaut_cosmentis/)
De MENcare -gamma’s van CosMENtis kan je overigens ook ontdekken op de Gentleman’s fair. Deze beurs gaat door van 11 tot 13 november in Waregem Expo. Net als CosMENtis , zal ook Whatmatters hier aanwezig zijn.

You May Also Like

Whatmatters test: Beslissingen nemen als je dronken of geil bent!

Of de gemiddelde Whatmatters-redacteur wel eens dronken of geil is? Laten we stellen dat ...

3 privésauna's om van te smelten

Relaxen, ja daar kunnen we wat van bij de Whatmatters redactie. Sauna’tje links, massage ...

4 voordelen aan gedumpt worden!

Yep, het is zover: je bent bij het oud huisvuil gezet. Gedumpt worden hoort ...

Hosting door Fraai