Oliver Sweeney zet een tattoo op je schoen

Nu zijn we bij Whatmatters wel te vinden voor een klassiek paar schoenen, het hoeven niet altijd sneakers te zijn. Maar we geven het eerlijk toe: soms is het best wel wat zoeken naar een leuk paar. Ze lijken vaak allemaal op elkaar, maar missen net dat tikkeltje extra dat ons overstag doet gaan.
tattoo3
Bij het Britse Oliver Sweeney kan je nu terecht voor een ‘klassieke’ brogue met tattoo, als dat niet bijzonder is! Het Italiaanse leer van deze stappers kan immers van jouw persoonlijke tattoo voorzien worden, zelfs helemaal in lijn met die sleeve op je arm, als je wil.
De eerste stap ik natuurlijk kiezen uit de collectie, wat bij Oliver Sweeney niet zo een probleem is. Keuze zat. Vervolgens selecteer je een tattoo die je met schetsen, foto’s of een tekening kan bezorgen. Laat je verbeelding gerust werken!
Reken op een dikke 2 weken wachttijd, maar het resultaat schijnt verbluffend te zijn, over een originele schoen gesproken. De tattoo wordt volledig met de hand uitgewerkt en geeft dus een fantastisch effect.

SWEENEY TATTOO – Oliver Sweeney from Jack Flynn on Vimeo.
Schoen zelf vind je al voor 249 euro op de site en voor de tattoo starten de prijzen op 30 euro voor je initialen, maar dit kan naarmate de complexiteit van de tattoo oplopen.


Alle informatie en bestellen doe je hier!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Jordan meets Nintendo!

Ok tegenwoordig hebben we beide een Playstation, waarvoor we als excuus de kinderen gebruiken, ...

Stijlvol flaneren & baden

Terwijl het water en zelfs hagelbollen met bakken uit de lucht vallen, over zwemshorts ...

Knappe Jana Van Steenbrugghe geeft ons Healthy Lifestyle advies!

Ok, we kunnen er niet om heen. Het wordt zomer en niettegenstaande we al ...

Hosting door Fraai