Nieuwe hotspot: De flâneur

Restaurants in Antwerpen? Een massa meneer. Van waanzinnige concepten tot toeristenvallen, de stad heeft alles te bieden. Sinds deze week komt daar ook FLÂNEUR bij en dat restaurant kan je gerust tot de eerste categorie rekenen.
14435179_1255593694492814_7436171870897389596_o

3 soorten bolognaise

Met hun ‘fast casual’ foodconcept zijn ze op het Antwerpse Zuid alvast klaar om de stad te veroveren. Wij geven ze alvast een goede kans. Bij Flâneur kan je terecht voor 3 trendy versies van Belgische spaghetti bolognaise, niet meer maar zeker ook niet minder.


De spaghetti Flâneur werd geperfectioneerd door een team van gastronomische toppers. Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een unieke smaaksensatie, die je keer op keer zal doen terugkomen. Je kiest tussen de Classic, de Chunky Ragu of de Pômo, stuk voor stuk met passie ontwikkeld. Combineer ze met de 3 zorgvuldig geselecteerde wijnen en je bent vertrokken voor een heerlijk en betaalbaar avondje uit.
14718809_1270552949663555_2238028308208438144_n
Dit one-dish-restaurant opende donderdag 13 oktober de deuren op de Leopold de Waelplaats 20 in Antwerpen.

Meer weten? Neem een kijkje op de site of op Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een nieuwe horecazaak in de Corda Campus!

Nu borrelen we bij Whatmatters sowieso van creativiteit, maar als we eens zonder inspiratie ...

Burning Man in Nederland

Burn Man, Burn! Gaat je hart al sneller kloppen van Rock Werchter, vult je ...

Whatmatters keurt de betere worst!

Worsten zijn er in alle vormen en maten en dan bedoelen we bij Whatmatters ...

Hosting door Fraai