Niet knap? Niet binnen!

Een club waar enkel de allerknapsten binnen mogen, is dat geen geniaal idee? We vragen ons wel af, of wij zouden binnen geraken, waarbij ik vermoed dat bij mij de kans alvast klein is. Ik moest het altijd al meer van mijn babbel hebben, Jens daarentegen …
maxresdefault
De mensen achter de gereputeerde datingsite beautifulpeople.com hebben alvast plannen om een club open te gooien in LA, waar enkel knapperds binnen mogen. Een jury zal dit nauwgezet monitoren. We zien het bij Willy’s Moustache, nog niet zo snel gebeuren.

Irriteer je eens aan een ander

download
Blijkbaar irriteren knappe mensen, zich flink aan de lelijkaards als ze gaan stappen, en daar speelt de club dus perfect op in. Een beetje discriminatie moet kunnen, toch? Leden van de site krijgen sowieso toegang, voor anderen is het bang afwachten of de jury ze toelaat. Spannend!
Ben je niet knap? Geen probleem, als je geld hebt kom je er ook wel in. Geld maakt knap! Bovendien kunnen trainers, modellen en actrices ook vrienden/vriendinnen introduceren.
Die VIPS worden overigens verwend met schoonheidsdrankjes, helikoptervluchtjes, schoonheidsproducten en nog veel meer. Rang en stand moet er zijn niet waar?
De site met 800.000 leden, weigerde er ondertussen al meer dan 11 miljoen. Wij gaan alvast puur voor de fun toch eens een poging wagen, we laten jullie het resultaat weten.
beautifulpeople-com

You May Also Like

5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er ...

Vrijgezel met Kerst? Zo overleef je het!

Wij kunnen er op onze redactie niet meer van meespreken maar laten we eerlijk ...

Review: Boothuys

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

Hosting door Fraai