Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet dat zeker kunnen, ieders zijn ding! We hebben ook gevoetbald!
imaginarte_niceballs_03

Ballen tegen de stress

Voor mensen die last hebben van stress – ons volkomen vreemd natuurlijk – zijn er heel andere ballen op de markt. Stressballen kenden we natuurlijk al langer, maar een Spaanse fabrikant, brengt nu hangende exemplaren op de markt. Kortom: een rubberen balzak voor onder het bureau. We zien je het doosje al open doen in het open kantoorlandschap …

Deze zogenaamde ‘niceballs’ worden met een zuignap aan het bureau bevestigd en je kiest helemaal zelf of je van het hard of zacht nijpende type bent. Je voelt blijkbaar de stress, onmiddellijk wegvloeien. In plaats van je chef voor alles wat rot is uit te schelden, nijp je gewoon een minuutje in de ballen, veel beter voor je carrière. Als niemand het ziet tenminste …
imaginarte_niceballs_gif

Iedereen frunnikend aan de ballen

Ook het stiekem aan de testikels frunniken, hoeft niet meer, met deze surrogaat ballen. Uiteraard kunnen zowel mannen als vrouwen de ballen in de handjes nemen.
Via deze website vind je meer info en kan je de ballen ook gaan bestellen. Wij wensen jullie er alvast veel pret bij. Wij frunniken wel stiekem verder!
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. ...

Antwerps horlogemerk GMTRY gaat nu ook internationaal!

Antwerpen…haven, diamant, mode…genoeg dingen waarmee we de stad aan de Schelde kunnen typeren. Het ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Hosting door Fraai