Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet dat zeker kunnen, ieders zijn ding! We hebben ook gevoetbald!
imaginarte_niceballs_03

Ballen tegen de stress

Voor mensen die last hebben van stress – ons volkomen vreemd natuurlijk – zijn er heel andere ballen op de markt. Stressballen kenden we natuurlijk al langer, maar een Spaanse fabrikant, brengt nu hangende exemplaren op de markt. Kortom: een rubberen balzak voor onder het bureau. We zien je het doosje al open doen in het open kantoorlandschap …

Deze zogenaamde ‘niceballs’ worden met een zuignap aan het bureau bevestigd en je kiest helemaal zelf of je van het hard of zacht nijpende type bent. Je voelt blijkbaar de stress, onmiddellijk wegvloeien. In plaats van je chef voor alles wat rot is uit te schelden, nijp je gewoon een minuutje in de ballen, veel beter voor je carrière. Als niemand het ziet tenminste …
imaginarte_niceballs_gif

Iedereen frunnikend aan de ballen

Ook het stiekem aan de testikels frunniken, hoeft niet meer, met deze surrogaat ballen. Uiteraard kunnen zowel mannen als vrouwen de ballen in de handjes nemen.
Via deze website vind je meer info en kan je de ballen ook gaan bestellen. Wij wensen jullie er alvast veel pret bij. Wij frunniken wel stiekem verder!
 

You May Also Like

Koopje! Een Ferrari voor op het water…

Een ronkende Ferrari in het straatbeeld, dat kennen we allemaal. Iedereen heeft die knallende ...

Het speeltje aan de costa's deze zomer…Flyride-jetski

Het moet ongeveer een drietal zomers geleden zijn als aan dikke badsteden aan de ...

Deugniet Mister C. gaat op zwier met plastiek vertier

Voor zij die houden van siliconen… Ik hou van de vrouwen, voila, “the word ...

Hosting door Fraai