Need a drink?

Ben ik een alcoholist, die vraag heb ik me wel is gesteld. Ja, ik lust dagelijks wel een gin of een wijntje, maar is dat problematisch? Kan ik zonder? Ach, er zijn ergere dingen, of zoals zatte René ooit tegen Paul Jambers opperde: ‘Ik ben niet verslaafd aan den drank, ik heb het gewoon nodig.’

Cocktails aan huis

ng-_need-a-drink-_aviation
Bon, dit maar om te zeggen: Het is vrij irritant als je thuis zit, zin hebt in een drankje en je voorraad opgesoupeerd is. Los van het feit, dat de perfecte cocktail maken, niet iedereen gegeven is. Gelukkig is er nu NEED A DRINK? De 2 rekels David Vanheesbeke en Nicolas Oorts mixen de perfecte cocktail, die je in Antwerpen, door Deliveroo, thuis laat bezorgen. De ideale wereld bestaat!
De cocktails komen kant-en-klaar toe in een mooie apothekersfles en zelfs ijs en en garnering zijn voorzien. Enkel de glazen vullen is nog nodig.

Makkelijk kiezen

Om keuzestress te vermijden worden de cocktails opgedeelt in 3 thema’s: sweet & sexy, easy fizzy en bold & strong. Stiekem ga ik uiteraard voor de sweet & sexy, maar niet verder vertellen. Elk seizoen worden de cocktails aangepast en na de bestelling worden ze stuk voor stuk à la minute bereid.
Momenteel kan je enkel in Antwerpen bestellen via Deliveroo. Reken op 9 à 10 euro voor een cocktail. Het maximum aantal ligt op 10, de heren moeten nog kunnen volgen natuurlijk. Maar hoe meer je er laat komen, hoe goedkoper het wordt! Bestellen kan van woensdag tot vrijdag van 16u tot 22u30 en in de weekends van 12u tot 22u30.
ng_need-a-drink_jaliscofizz
Voor wie zich afvraagt wie de heren zijn. De kerels achter Miraeus, waar we het al eerder over hadden. Kwaliteit verzekerd!
En laat me nu gerust! Ik ga een cocktail op de redactie laten komen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto's)

Wie herkent dit? Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische ...

Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar ...

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Hosting door Fraai