Met de trein naar Oostende…Gayna Verlaecke

We zijn zot van garnaalkroketjes. Als wij met de redactie uitgebreid gaan eten, iets wat wij maandelijks of zelfs wekelijks doen, kunnen we nooit aan een goed garnaalkroketje weerstaan. Citroentje erover, de in het vet gebakken knapperige peterselie,…onweerstaanbaar. Laat nu net Oostende de bakermat van de garnaalkroketjes zijn en we hoeven je niet te vertellen dat we met plezier afzakken naar de Koningin der Badsteden. We botsten er op Gayna, een net als de garnaalkroketjes knapperig model. Terwijl op de achtergrond de vissersboten na hun nachtelijke vangst terug de haven invaren, nemen wij de tijd deze knappe jongedame even aan de tand te voelen…

14826324_10209846909383424_435958961_n

Hey Gayna? Stel je eens voor?
Mijn naam is Gayna Verlaecke en ik ben geboren in Oostende. Ik heb communicatiemanagement gestudeerd in Gent en voorlopig woon ik nog altijd aan de kust. Momenteel combineer ik mijn opdrachten met een part time job bij een bedrijf in Oostende uit de toeristische sector. Verder ga ik regelmatig fitnessen, ben ik verzot op sushi en heb ik een klein lief konijntje dat luistert naar de naam Lychee.

Een konijn met de naam Lychee…ik zou spontaan beginnen denken dat het een eetbaar diertje is, maar we wijken af nu…hoe lang ben je al model?
Ik ben heel laat begonnen met modellenwerk. Het was eigenlijk een vriendin van mij die twee jaar geleden voorstelde om eens langs te gaan bij het bureau waar zij voor werkt. Voor een model ben ik best wel klein, maar mijn maten voor lingerie zitten dan wel weer goed. Ik heb er echt nog geen moment spijt van dat ik hiermee ben begonnen, je werkt altijd op andere locaties en leert enorm veel nieuwe mensen kennen.

14803258_10209846909743433_443129281_o

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen? Waarmee onderscheid je je van anderen? Waarom moeten ze net u boeken?
Ik probeer altijd alles heel positief in te zien. Ik heb al ondervonden dat niet iedereen dat kan…Voor mij is er voor elk probleem een oplossing en hoe moeilijk de situatie op dat moment ook is, alles is tijdelijk. Voor de rest ben ik heel punctueel, maar ook flexibel. Als ik een opdracht heb ben ik altijd ruim op tijd en heel goed voorbereid.

Dat zullen de potentiële klanten van je graag horen! Het punctuele, zit dit ook in uw persoonlijk levensmotto? Of in uw favoriete quote?
Goh, dit vind ik persoonlijk een moeilijke vraag! Ik ben echt obsessed met quotes, voor elke situatie is er wel een geschikte quote, haha! Maar de quote waar ik op dit moment veel belang aan hecht is eentje van de Dalai Lama: “Once a year go someplace you’ve never been before”. Deze zomer heb ik een roadtrip in Californië gedaan en het was echt geweldig! Sinds die reis vind ik het heel belangrijk om zoveel mogelijk verschillende ervaringen te beleven. Alles is vergankelijk, maar zo’n momenten zal je je altijd blijven herinneren.

14826298_10209846909503427_72159806_n-1

En met enige dromerige blik zie je ze blijven genieten terugdenken…mooi! Naar de hashtags dan…uiteraard is Social Media voor een model ‘Big Business’. Geef eens een reden waarom we u moeten volgen?
Dat moet niet hoor… Haha!

Fout antwoord…we moeten wél! Verkoop u! Allez, nog is…
Ik ben niet de persoon die z’n volgers dagelijks spamt met selfies of foodstagrams. Ik post meestal foto’s van mezelf tijdens een opdracht, een portfolio update of als ik op reis ben natuurlijk. Natuurlijk durf ik ook wel eens een food pic posten, maar alleen als het er écht lekker uitziet!

Voilà sé! Zo horen we het graag! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Mijn vriend is Jean Salumu. Shooting guard bij BC Telenet Oostende. Jean speelde toen net terug bij Oostende en ik had mijn laatste herexamen die week. Hij stelde voor om na z’n training iets te gaan drinken zodat ik m’n gedachten even kon verzetten. Blijkbaar had hij toen al een zekere indruk nagelaten, want vier jaar later maakt hij nog altijd deel uit van m’n leven.

Shooting Guard zeg…Een vlotte driepunter heeft hij met u gescoord, laat dat duidelijk zijn! Voor we door Jean afgeblokt worden…wat wil je onze mannen nog meegeven?
Respect hebben voor je vriendin en altijd interesse blijven tonen. We geven het misschien niet altijd graag toe, maar vrouwen houden van aandacht. Dus ook als je lang samen bent met je partner is het altijd belangrijk om steeds attent te blijven. Je hoort vaak dat het in de kleine dingen zit, maar dat is ook echt zo.

14800753_10209846909463426_395423868_n

We nemen het zeker mee…Thuis zullen ze vanavond weer blij zijn met de aandacht die we gaan schenken! De favovraagjes dan…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga super graag naar Brussel en Antwerpen! In Brussel kan je me meestal terugvinden in de buurt van de Naamsepoort, Louisalaan en de Dansaertwijk. Le Clan des Belges en Green Mango zijn mijn favoriet als ik zin heb in burgers. Als ik in Antwerpen ben dan ga ik altijd naar Glow om een speculoos latté. Het is misschien wat cliché, maar voor de beste cocktails moet je gewoon bij Absinthbar zijn. Hun Pornstar Martini is een echte aanrader! Ribs ’n Beer in Brugge vind ik ook een echte topper, hun smokey barbecue ribs zijn gewoon de beste! Als ik het niet te ver van huis wil zoeken dan gaan we meestal naar Tex Mex in Oostende, mijn persoonlijke favoriet daar is een Gin Fizz en de Crazy Giant Chickenburger.

Eten en drinken…we voelen ons nu al een zielsverwant! Onze tijd zit erop…het garnaalkroketje drijft in het vet en de conducteur op de trein naar Antwerpen heeft ondertussen zijn fluit vast…nog snel een laatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Uiteraard zou ik nog zo lang mogelijk mijn opdrachten willen doen, zowel showrooms, beurzen en collectievoorstellingen. Maar sinds kort heb ik een nieuwe interesse ontwikkeld. Na onze reis heb ik besloten om een website te maken om andere mensen te informeren als ze een gelijkaardige roadtrip willen plannen, want er komt heel wat bij kijken. Webdesign spreekt me heel erg aan en tegenwoordig werkt bijna iedereen met CMS, dus een eigen website bouwen is heel toegankelijk geworden. Ik moet natuurlijk nog heel veel leren, maar in de toekomst zou ik dit graag in bijberoep uitoefenen.

Laat zeker weten als hij af is! Omdat het voor ondergetekende ongeveer 10 jaar geleden is staan roadtrips door de US of A opnieuw op de planning. Bedankt voor je tijd en succes met alles wat je doet en onderneemt! Ook benieuwd naar foto’s van een roadtrip door de USA? Of wat er achter de schermen van een fotoshoot gebeurt? Volg dan Gayna alvast op Instagram en laat je inspireren.

Credits By: Stijn Vandamme

14804945_10209846909423425_570093414_n

You May Also Like

Heet, heter, heetst…Jayde Heiser

Als redacteurs zwemmen we wel meer in een zee vol heerlijke zeemeerminnen die onze ...

Whatmatters gaat dansen met Karlijne Provinciael

Meestal proberen we in onze intro een beetje geestig en gevat uit de hoek ...

Nata Lee, Ruslands must see!

Een spionne?  Op Instagram vind je haar als Natalee.007. Wordt ze door de KGB ...

Hosting door Fraai