Melissa Poels (Lis) werkt aan een nieuw project en wij weten welk …

Aangezien we tegenwoordig wel eens in Amsterdam ronddwalen krijg je af en toe eens iets te horen of beter zelfs, iemand te zien. Melissa Poels, beter gekend als Lis, is zo een naam die wel eens wil vallen. Niet alleen had ze een eigen boekingsbureau, ze was ook jarenlang de nummer 1 ringgirl en danste er daarnaast nog lustig op los. Ondertussen werd ze moeder, voedt ze de kleine spruit alleen op en verdween ze wat op het achterplan. Maar Lis zou Lis niet zijn als er op plannen wordt gebroed. Binnenkort zal ze dan ook ongetwijfeld met nieuwe projecten uitpakken, maar in tussentijd houden wij er alvast een interview mee.

img_2291

Komaan Lis, laat je gaan, wie ben je?

Melissa Sophia Poels is mijn volledige naam maar iedereen kent mij in principe als Lis! Ik ben redelijk bekend in de uitgaansscène als gogo-danseres en als nummer 1 ringgirl van Nederland. Ik heb tot en met mijn 26ste jaar mijn eigen boekingsbureau gerund maar heb er tijdens mijn zwangerschap een punt achter gezet. Ik heb een dochtertje van 1,5 jaar oud, mijn allergrootste trots. Zoals je waarschijnlijk al op de foto’s kan zien ben ik getint. Mijn vader komt uit Indonesië en mijn moeder is gewoon Nederlandse. Ik ben altijd al een enorme workaholic geweest dus na de geboorte van mijn dochtertje en na wat flinke tegenslagen heb ik de draad weer opgepakt en werk ik keihard aan een super leuk project wat ik nu nog niet ga verklappen maar ik zou zeggen hou me in de gaten!

Even ter onderbreking, is uit jouw lichaam een kind gekomen (slik)? Soit, ga verder …

Omdat ik zonder vader opgegroeid ben, heb ik een rebelse kant ontwikkeld als puber en begon ik lekker vroeg met tatoeëren. Ik was 13 toen ik mijn eerste tattoo liet zetten, die trouwens schots en scheef zat. Maar zoals je kan zien ben ik flink doorgegaan met inken. Ik vind het heerlijk om te reizen naar lekkere warme landen en ik hoop als mijn project, waarmee ik bezig ben.. goed verloopt, ik heel de wereld over kan!

img_2288

Kijk dat noemen ze nu eens het leven vastpakken. Sterk! En valt dat allemaal te combineren?

Op dit moment doe ik de volledige verzorging van mijn dochtertje. En daarnaast steek ik veel energie in het project. Ik heb jarenlang heel veel tijd en geld geïnvesteerd in andere mensen en altijd klaar gestaan om naasten om mij heen te helpen, te verzorgen en op te vangen, maar uiteindelijk krijg je er weinig tot niks voor terug en ben je jaren verder. Wijzer word je er zeker van. Maar achteraf had ik liever mijn tijd ergens anders in gestoken en was ik liever wat minder wijs geworden. Alle jaren die je nu verspilt kan je niet terug krijgen.

Herkenbaar … Maar we hebben de indruk dat bij jou alles wel op zijn pootjes terechtkomt. Maar makkelijk is het niet waarschijnlijk?

Ik ben begonnen met mijn project zodat ik mijzelf en mijn dochtertje kan onderhouden. Ik ben een alleenstaande moeder en dat is niet altijd makkelijk.

img_2290

Nochtans kom je ons heel pittig en zelfzeker over?

Ik kom heel zeker over en dat is wat vaak iedereen ook over mij denkt. Maar de mensen die mij echt kennen (op 1 hand te tellen) die weten dat ik vrij onzeker en extreem verlegen ben. Dat zijn bepaalde gevoelens die ik niet onder controle heb. Mijn broer is zwaar autistisch. Ik heb ook weleens een test gedaan en daar kwam uit dat ik het lichtjes ook ben. Maar dat is niet wat mensen zien. Dan vraag je je af, maar je durfde wel te dansen voor duizenden mensen publiek bij bijvoorbeeld Sensation?! KLOPT! Maar dan zit ik verscholen achter 3 lagen make-up, met bepaalde kleding aan waarin je een ander mens wordt. Zolang ik in een rol zit gaat dat dus prima. Apart hé? Ik weet niet heel erg goed hoe ik mij onderscheid van anderen qua eigenschappen. Ik weet wel van mijzelf dat ik een hart van goud heb en mij vaak bezig hou met het steunen van goede doelen. Ik doe op internet altijd een hele research naar wat voor een vreselijke dingen er op de wereld gebeuren en waarbij financiële steun nodig is.. of petities die getekend moeten worden.

Je stelt je eigen vragen dat is mooi want wij zitten hier ondertussen met een krop in de keel. Jij moet wel een levensspreuk hebben?

‘Work hard in silence. Let your succes be your noise’  

Waarom deze quote? Omdat ik niet van mensen hou die enorm opscheppen en vervolgens amper vooruit komen in het leven. Veel mannen of vrouwen doen maar wat en kloten maar wat aan en daarnaast alleen maar zeuren. Ik heb gewoon mega respect voor mensen die keihard werken, amper zeuren en uiteindelijk een dik bedrijf opgezet hebben. Selfmade.

Kunnen we samen geen bedrijf beginnen? Komen mensen meer te weten of je social media?

Mensen die benieuwd zijn waarmee ik bezig ben kunnen me volgen …

We hadden al door dat je alleenstaande moeder bent, is er eentje in aantocht?

Ik heb geen vriend en ik kan ook zeker zeggen dat mijn deur dicht staat. Er is op dit moment geen ruimte voor een vriend. Ik wil me focussen op belangrijkere dingen. Ik vind relaties vaak hoofdpijn omdat ik ietwat pittig kan zijn en een neusje heb voor de verkeerde mannen. Als een man mij wilt behagen moet hij beginnen met tattoos te zetten (ja, ik hou van mannen met tattoos) en bezig zijn met zijn toekomst. Voor de rest vind ik dat een man moeite moet doen om je op een leuke manier mee uit eten te vragen… Je komt me ophalen bij mijn huis met een bosje bloemen, je houdt de deur voor me open, we hebben een leuk gesprek in de auto, je hebt een gezellig en romantisch restaurant uitgezocht, we gaan dineren en ik vind nog steeds dat de man de rekening moet betalen. Het gaat niet om het geld maar meer de gedachte erachter dat hij tenslotte degene is geweest die mij mee uit eten vroeg….. 🙂

img_2280

Hebben wij geluk dat we geen tattoos hebben! Wat een waslijst. Als toch iemand zich kandidaat wil stellen, contacteer ons. Nog tips? 

Mijn persoonlijke tips aan mannen is dat vrouwen het toch nog altijd fijn vinden om behandeld te worden als prinsesjes. Praat niet bij je eerste date over je ex’en en wees niet te soft en te zoetsappig. Meeste vrouwen houden van echte mannen! Niet van jongetjes.

img_1419

Kijk daar hebben onze lezers wat aan! Ga je als alleenstaande moeder nog stappen?

In Jimmy Woo ben ik vaak te vinden. En ik struin alle restaurantjes af in Amsterdam. Ik hou van lekker eten met een lekker wijntje of een glas bubbels.

img_2958

Daar kunnen we ons volledig in vinden. Je ambities zijn duidelijk maar vat je ze nog even samen?

Mijn ambitie is dat ik heel veel mensen gelukkig ga maken met mijn nieuwe job en uiteindelijk zoveel centjes verdien dat ik een mooi huis voor mijn dochtertje en mij kan kopen met een prachtige tuin!

Amen en daar is die krop in de keel weer. We wensen je alvast heel veel succes met al je plannen en met je dochtertje natuurlijk. Willen jullie Lis volgen op haar weg naar succes? Volg haar op Facebook en Instagram, zo leer je alles over haar komende projecten.

Credits foto’s: Dani Guttierez

You May Also Like

Gelukkig, zo ervaren wij ravissant ding Astrid Geluk

Geluk (of gelukkig zijn) kan worden omschreven als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Hierbij ...

Maak kennis met bikinimodel Gala Serré

Waar wij aan denken bij het woord Gala? Een groot feest, eventueel het one ...

Schatjes van Patatjes

Enjoy this beautiful ladies! [foogallery id=”51933″] Credits : Pinterest  

Hosting door Fraai