Mama's Next Door: Nouchka Willems

Zij die denken dat er alleen over jonge ongerepte meisjes mag geschreven worden als Girl Next Door is er vanaf nu aan voor de moeite. Waarom zou dit niet passen voor die knappe buurvrouw die ondertussen al een wolk van een dochter op de wereld heeft gezet? Met het enige verschil dat er natuurlijk wel een buurman is die alles nauwlettend in de gaten houdt. Waren het de altijd leuke reclameposters van Calzedonia die onze aandacht trokken of was het die ravissante shopmanager? Zonder wij een bikini of sokken nodig hadden werden we als het ware binnen gezogen. We maakten dan maar ineens tijd voor een gesprek, en dit met Nouchka Willems, naast manager tegelijk ook model.
unadjustednonraw_thumb_4deb
Dag Nouchka, vertel eens kort wie je bent?
Een geboren en getogen Oostendenaar en fiere jonge mama van 26 die gepassioneerd door van fashion, zon zee en strand. Reizen dus. In mijn dageijks leven werk ik dus als manager van Calzedonia Oostende, sinds de opstart 2 jaar geleden. En ik doe het met veeeel plezier!
unadjustednonraw_thumb_4df5
Top, een job uitoefenen die je graag doet! Belangrijk. Hoe lang ben jij al bezig met modellenwerk?
Op mijn 14e tot mijn 22e deed ik acief aan fotoshoots, edelfiguratie en modeshows. Dit in binnen- en buitenland. Op mijn 23e werd prinses Ella-June geboren en zelf is zij ook model sinds haar 15maand voor JBC. Sinds de geboorte loop ik enkel nog shows in België.
unadjustednonraw_thumb_4df1
Als Ella-June (terecht) een prinses is, ben jij dus ‘The Queen’…bij deze, wat zijn de persoonlijke eigenschappen waar jij je als Queen onderscheidt van anderen.
Thoh, positief of negatief?
Ow, origineel…niemand heeft ons die vraag al teruggekoppeld…negatief dan! 
Zal beginnen met negatief… KOPPIG, KOPPIG ! 🙂 Ik ben enorm sociaal, joviaal, bla bla bla, het is nu eenmaal mijn job he, haha.
unadjustednonraw_thumb_4df0
Positief dan?
Mijn troef? Mijn lange benen !
Zeg dat wel! En hebben deze lange benen ook een levensquote?
EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM ! Ik ben dagelijks bezig met mijn voeding, echt een freak. Ik heb niet het geluk dat ik van natuur slank ben. Zeker na de bevalling moet ik extra opletten want ik kan snel bijkomen. Tijdens de zwangerschap heb ik het boek van Kris Verburgh gelezen ‘De Voedselzandloper’ super interessant, maar je moet karakter hebben om dit vol te houden! Nu bijna 4 jaar later eet ik nog steeds zo, het is een gewoonte. Buiten mijn voeding combineer ik dat met sport. Niet in een club want daar heb ik geen tijd voor. ’s Morgens en ’s avonds wanneer mijn prinses tv kijkt, spring ik 1000 keren touwtjes rond/dag en 100 sit ups.
unadjustednonraw_thumb_4def
Euh…de 100 sit ups kunnen we nog evenaren maar dat 1000 keer touwtje springen…niks voor ons! Laat je dit ook zien op Social Media? Of waarom moeten we je hierop volgen?
Voor sommige mamatjes kan ik misschien wel een voorbeeld zijn. Het motiveert hen! Moest ik continue foto’s zien van iemand anders, zou ik dat ook zeker opvolgen.
Je bent dus mama van een wolk van een prinses. Vermoedelijk is er dan ook een Koning in je leven?
Ondertussen ben ik al 7,5 jaar samen en verloofd. Voorlopig wil ik nog niet trouwen. Als het er van komt dan doen we dat in de Malediven. Ik ben gewoon van behandeld te worden als een prinses. Stomweg, doet hij altijd en overal de deur open EN toe voor mij.
unadjustednonraw_thumb_4dee
Wat een koning lijden kan! Nog tips voor onze mannen?
Een man moet aandacht geven, lief en attent zijn ! Geef je partner ook wat vrijheid!
Dat is genoteerd hare Majesteit! Plekjes die je graag bezoekt? Natje, droogje, stapje?
Buiten de Veccino in Westende heb ik geen vaste plaats waar ik ga. Als ik een bar tegen kom die er leuk uitziet, ga ik binnen. Is het niet aangenaam ga ik onmiddellijk terug weg opzoek naar een andere bar ! I’m in love with GINNNNNN! Of wacht…tijdens de zomer is mijn vaste stek Blue Buddha Beach Oostende. Ik woon er bijna ! 😜
Dat hebben we dan ook gemeen! Nog snel een allerlaatste vraagje alvorens we hier afsluiten en hare Majesteit verder laten werken?
In de eerste plaats, gelukkig zijn en mijn kindje zien opgroeien. ik zou graag nog zoveel mogelijk reizen en de wereld zien. Wie weet start ik later nog wel zelf een zaak op.
unadjustednonraw_thumb_4de9
En wie weet komen wij dan nog een keer langs…openen van zaken, de recepties vol met gin zijn helemaal ons ding! Alvast bedankt voor je tijd en heel veel succes in alles wat je onderneemt! Ook benieuwd naar deze knappe mama? Volg ze dan op Instagram en laat je inspireren! A Must Do! 
unadjustednonraw_thumb_4ded
Special Thanks To & Credits By Johnny Willemyns
unadjustednonraw_thumb_4df4
unadjustednonraw_thumb_4df3

You May Also Like

Ravissante Karlien Törös, zus van…heeft dezelfde goede genen!

In onze ogen had de familie Törös zowaar twee Miss België’s kunnen afleveren… Zij ...

Is Britney Spears de volgende wiens sextape online komt?

Oops, I dit it again! We polsten even naar haar reactie en we kregen ...

Throwback 90's? Neen! Baywatchbabe Carmen Electra is terug haar naakte zelve!

Een hoge dosis nostalgie in een nieuw jasje… Of beter zonder jasje! Dertigers wij ...

Hosting door Fraai