Lucky 7: nieuwe nightclub in Ronse

Ronse, we geven het grif toe, we moesten even gaan opzoeken waar het lag. De gemeente ligt ergens tussen Geraardsbergen en Oudenaarde, dat weten we dan ook weer. Wat ons echter meer interesseerde is dat er een nieuwe nachtclub opent. Niet dat we nog wekelijks gaan stappen, de kinderen weet je wel, maar toch …

Lucky 7


2 keer per maand wordt de kelder van de gekende Villa Portois omgetoverd tot Lucky 7. De hersenen en bezielers achter dit project zijn Aaron Demeulemeester en Dries Gilbert. De heren vonden overduidelijk dat Ronse wel wat nightlife kon gebruiken en wie zijn wij om dat tegen te spreken.
9161115
De jeugdclub uit de jaren ‘70 werd heringericht en de kelders zullen binnenkort bruisen en bonken van de beats. Naast de nachtclub wordt de ruimte ook ter beschikking gesteld als eventruimte, waardoor ook andere creatievelingen met de ruimte aan de slag kunnen. 
De opening is in elk geval voorzien voor 15 oktober. Wij wensen de initiatiefnemers alvast veel succes!
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Bar Burbure, GEEN cocktailbar

  Jurgen Lijcops is een referentie in Antwerpen. De redactie van Whatmatters heeft dan ...

De 10 zomerbars van Whatmatters!

Zon, zee en strand, we zouden elke dag naar de aanspoelende golven kunnen luisteren, ...

Italiaans dorp betaalt jou 9.000 Euro om er te gaan wonen

Wie gaat er mee? Op ongeveer 45 kilometer ten Noord-Westen van Turijn in de ...

Hosting door Fraai