Lucky 7: nieuwe nightclub in Ronse

Ronse, we geven het grif toe, we moesten even gaan opzoeken waar het lag. De gemeente ligt ergens tussen Geraardsbergen en Oudenaarde, dat weten we dan ook weer. Wat ons echter meer interesseerde is dat er een nieuwe nachtclub opent. Niet dat we nog wekelijks gaan stappen, de kinderen weet je wel, maar toch …

Lucky 7


2 keer per maand wordt de kelder van de gekende Villa Portois omgetoverd tot Lucky 7. De hersenen en bezielers achter dit project zijn Aaron Demeulemeester en Dries Gilbert. De heren vonden overduidelijk dat Ronse wel wat nightlife kon gebruiken en wie zijn wij om dat tegen te spreken.
9161115
De jeugdclub uit de jaren ‘70 werd heringericht en de kelders zullen binnenkort bruisen en bonken van de beats. Naast de nachtclub wordt de ruimte ook ter beschikking gesteld als eventruimte, waardoor ook andere creatievelingen met de ruimte aan de slag kunnen. 
De opening is in elk geval voorzien voor 15 oktober. Wij wensen de initiatiefnemers alvast veel succes!
 

You May Also Like

Lekker excentriek doen op het BAREFOOT FESTIVAL

Eén keer is het voorgevallen. Wat? Met mijn blote poten op een festival rondlopen. ...

Review: Foodbar Sil'eau

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

Snctm: de meest exclusieve seksclub ter wereld

Zijn de clubs in Duitsland je bekend? Mooi zo! Maar vandaag nemen we je ...

Hosting door Fraai