Lucky 7: nieuwe nightclub in Ronse

Ronse, we geven het grif toe, we moesten even gaan opzoeken waar het lag. De gemeente ligt ergens tussen Geraardsbergen en Oudenaarde, dat weten we dan ook weer. Wat ons echter meer interesseerde is dat er een nieuwe nachtclub opent. Niet dat we nog wekelijks gaan stappen, de kinderen weet je wel, maar toch …

Lucky 7


2 keer per maand wordt de kelder van de gekende Villa Portois omgetoverd tot Lucky 7. De hersenen en bezielers achter dit project zijn Aaron Demeulemeester en Dries Gilbert. De heren vonden overduidelijk dat Ronse wel wat nightlife kon gebruiken en wie zijn wij om dat tegen te spreken.
9161115
De jeugdclub uit de jaren ‘70 werd heringericht en de kelders zullen binnenkort bruisen en bonken van de beats. Naast de nachtclub wordt de ruimte ook ter beschikking gesteld als eventruimte, waardoor ook andere creatievelingen met de ruimte aan de slag kunnen. 
De opening is in elk geval voorzien voor 15 oktober. Wij wensen de initiatiefnemers alvast veel succes!
 

You May Also Like

Zijn we niet allemaal SINNERS?

Waar is de tijd dat ondergetekende redacteur haast dagelijks op het Antwerpse Zuid in ...

Upstairs Hotel, verfrissend anders in Oostende

De voorbije zomer was het bakken en braden geblazen aan de Belgische kust. En ...

In dit drijvend hotel ontdek je Japan op een geheel andere wijze

Wie het creative, serene en gedisciplineerde Japan zegt, zegt tempels, geisha’s en samoerai, de majestueuze ...

Hosting door Fraai