Licht uit, spot aan op Cindy Koopmans!

Denk even aan je kindertijd…wie droomde er als kleine meid niet van om in de spotlights te staan, op de catwalk te lopen, altijd nieuwe kleren te mogen showen? Herkenbaar voor alle meiden die dit even lezen. En wie droomde er als kleine of grote jongen niet van om dagelijks met knappe dames op te trekken, ze wat vragen te stellen en er gelijk wat foto’s van te selecteren? Gooi deze twee samen en je hebt een cocktail van een Whatmatters-interview…en vandaag is het de beurt aan Cindy Koopmans, een Nederlands model die…nee, we gaan het hier allemaal zelf niet liggen schrijven. We gaan het haar gewoon zelf allemaal vragen…bij deze…

14642836_1188429201200506_1862918937_n
Credits: Roy Fenstra

Cindy, vertel lezend Vlaanderen en Nederland eens even wie je bent?
Ik ben Cindy Koopmans, 27 jaar en geboren en getogen in Emmeloord/Noordoostpolder. Vanaf jongs af aan loop ik al fashionshows voor o.a. kleding winkels. Mijn passie is in de schijnwerper staan. Op de catwalk of mooie foto’s te maken met vele fotografen. Hiernaast heb ik een fulltime baan als administratief medewerker.

Hoe lang loop je dan al in de schijnwerpers?
Al 16 jaar.

Dat kan al tellen…en als wij kunnen tellen sinds je 11e dan…waarom ben je er mee begonnen?
Vroeger ben ik altijd gepest op school. Ik sportte altijd en ik was altijd slank. Dit zit in mijn familie. Als kind proefde ik natuurlijk al vroeg hoe het was op een catwalk en dat iedereen naar je keek of je fotografeerde. Sindsdien wil ik niet anders meer.

Gepest worden omdat je slank bent? Join the club…mij noemen ze nog altijd de ‘smalle’…hoewel dat er ondertussen ook wel wat af is…soit, zielsverwant…wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik ben een sociale dame die best behulpzaam en zorgzaam is. Ik zie ieder mens als uniek. Ik hou van humor en goede gesprekken. Lief, duidelijk en vooral jezelf zijn vind ik belangrijk. Ik laat ieder in zijn waarde.

Moh kijk eens aan hoe mooi! Zit dit ook vervat in je persoonlijke levensmotto? Of in een favoriete quote?
‘Shine bright like a star’.

En een fonkelende ster be je! Uiteraard zijn sterren gezegend met een drukbezocht social media-profiel…waarom moeten we je hierop volgen?
Hierop kan men alles volgen wat ik maak en doe o.a. met fotografen (shoots) of fashionshows.

Dan gaan we hier zeker de volgknop activeren…een persoonlijke vraagje…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Nee momenteel niet, ik ben altijd druk en dus niet snel te verleiden of te behagen helaas. Wie weet in de toekomst.


Je geeft de mannelijke lezers een uitdaging…geef hen eens wat tips? Wat wil je hen zeker meegeven?
Een goede uiterlijke en huidverzorging en een mooie persoonlijkheid straalt fijne energie uit. Dit geeft aantrekkingskracht bij vrouwen. Gezond eten en lekker jezelf zijn. Tip: complimentjes vinden vrouwen leuk.

Complimentjes geven geen probleem…het gezond eten (en drinken) daarentegen wordt moeilijk met al die uitnodigingen die wij te verwerken hebben, maar kom…ook jij moet wel eens eten en drinken…Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Mijn favoriete plekjes zijn Kampen en Amsterdam. Erg mooi en levendig in de grote stad. Mijn favoriete zonde is toch wel de echte Engelse chips. Over heerlijk maar vol vet, (lacht).

14678104_1188428697867223_1640919691_o
House of Byfield published & Graces the Cover for WHERE WE STAND MAGAZINE during the Paris Fashion Week Credits: Marc Lambrecht

Kijk eens aan…vet…lijkt me een goede afsluiter voor een vet artikel op Whatmatters….of wacht, nog snel één vraag…Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is om meer te zien van de wereld en overal (het liefst), graag modellenwerk wil gaan doen. Natuurlijk de grootste wens en ambitie is toch wel een gelukkig en fijn leven.

14600733_1188428714533888_280836964_o
House of Byfield published & Graces the Cover for WHERE WE STAND MAGAZINE during the Paris Fashion Week Credits: Marc Lambrecht

Lieve Cindy, we wensen het met u! En over wensen gesproken…wensen jullie deze ravissante meid ook even te volgen? Neem dan als de bliksem je smartphone, toetsenbord of muis bij de hand en volg deze knapperd op Facebook! Niet twijfelen, gewoon doen! 


 
 
 

You May Also Like

Onze Miss Laura Oliveira Granja gaat nu ook voor het kroontje van Miss België

En voor ze helemaal bekend is, gaan we nog snel voor een kort interview… ...

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Dit was de heetste editie Tomorrowland ooit! (Foto's)

Eentje voor in de geschiedenisboeken… Tomorrowland 2018 zit erop! Met dankzij de hittegolf werd ...

Hosting door Fraai