Larissa De Castro, een adembenemend mooi model!

Honderd keer per dag krijgen wij de opmerking wat voor een geweldige job wij wel hebben. Vrienden proberen dagelijks de codes van onze iPhone te ontgrendelen op zoek naar foto’s, video’s, telefoonnummers en mailadressen van al die ravissante meiden waarmee wij dagelijks contact hebben. Een reden om er nog een extra slotje op te zetten komt vandaag aan bod. Larissa De Castro, een bekend en vooral adembenemend mooie verschijning. Wij weten nu al dat we met ons leven ons mobieltje opnieuw zullen moeten afschermen want na vandaag zal de jacht erop tegen hoge prijs ingezet worden…Larissa, tevens het lief van een profvoetballer wil niet afgeschilderd worden als een hersenloze WAG, dus laat ze na haar foto’s tegelijk ook woorden in de vorm van een interview los! Bij deze…Larissa!

img_1332-2

Larissa, voor zij die u niet kennen…wie is…?
Ik ben een enorme familiemens. Ik hou van eten, reizen en schoenen. En van mijn 2 poesjes Romeo & Prince. En van mijn vriendje. 🙂

aaa_3108_pp-2
Credits: Daniel Dedave

We zullen nog wat verder aanvullen…je bent ook een knap model…Wat vind je er zo fijn aan? Is dit je job?
Ik doe al sinds mijn 14 jaar modellenwerk. Vanaf mijn 20ste heb ik van modellenwerk mijn fulltime job gemaakt. Ik doe mijn werk heel graag. Het biedt veel afwisseling.

Van afwisseling gesproken…wat is het meest bizarre dat ze je ooit op een shoot gevraagd hebben?
Echt bizarre dingen ben ik gelukkig nog niet tegengekomen.

Je was in het verleden ook miss kandidate, zou je daar achteraf bekeken terug aan meedoen? Waarom?
Meedoen aan Miss België was een hele ervaring. Ik zou het nu wel helemaal anders aanpakken. Toen ik meedeed was ik net 18 jaar. Persoonlijk was dat voor mij te vroeg. Ik kon nog niet genoeg opkomen voor mezelf en dat is echt wel nodig in zo’n harde wereld. Uiteindelijk ben ik wel blij met wat ik bereikt hebt. Ik werd 2e eredame van Justine De Jockheere. Zij is de enige die ik nog zie van onze groep. We hebben vaak dezelfde klanten en zien elkaar dus geregeld op fotoshoots en defilés.

img_0563

Geen haat en nijd onder de lichting van Justine dus…Heb je een persoonlijke levensmotto? Of een favoriete quote?
A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms. Deze quote is al lang mijn favoriet. Blijf gewoon altijd jezelf en blijf ook geloven in jezelf. Heel belangrijk in het leven J

aaa_3735_pp-2
Credits: Daniel Dedave

Een mooie! Iets anders nu, uiteraard is social media als professioneel model erg belangrijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Geen idee eigelijk. Wie me leuk vindt mag me volgen. 🙂

Ok! We vinden je leuk dus we volgen! Wat vindt je vriend, (Jens Naessens, nvdr) overigens ook een bekende persoonlijkheid, van je modellenwerk? Hoe heb je hem leren kennen?
We hebben allebei geen gemakkelijke job maar we steunen elkaar enorm. Ik probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk te gaan kijken naar de matchen. Hij komt ook af en toe eens kijken naar een modeshow van mij. Jens heb ik toevallig leren kennen door een vriendin van mij.

Wat heeft hij moeten doen om je te verleiden?
Jens is ontzettend lief! Iets wat in deze tijd niet van zelfsprekend is voor vele mannen. Jens is echt ‘one in a million’. Ik ben opslag verliefd geworden op zijn lach. Hij heeft hele mooie verzorgde tanden en volle lippen.

img_1526

Moh kijk eens aan zeg! We zien de fonkeltjes in je ogen! Maar om die fonkeltjes te krijgen…welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Respect en vertrouwen vind ik 2 belangrijke zaken in het leven. Maar dat geldt voor zowel mannen als vrouwen natuurlijk.

larissa2-2
Credits: Marc Deman

Als vrouw van een voetballer word je al snel afgeschilderd als hersenloze WAG, hoe sta je daar tegenover?
Zo’n uitspraken trek ik me absoluut niet aan. Mensen die me goed kennen weten beter. Trouwens.. Mensen met zo’n vooroordelen zijn zelf al even hersenloos… 🙂

img_7971-2
Credits: Daniel Dedave

BAM! Zij weten het bij deze ook! Is er nog tijd tussen de catwalk en het voetbal om een stapje te zetten, iets te eten? Met andere woorden…wat zijn jouw favoriete plekjes?
Zelf ben ik geen grote uitgaander. Ik hou meer van gezelligheid. Ik kan 100 maal meer genieten van een lekker gezellig etentje dan de nacht door te brengen in een discotheek. Persoonlijk vind ik het ook niet echt gepast om als vriendin van een sportman wekelijks op stap te gaan. Mijn favoriete plekjes zijn verspreid tussen Gent en Antwerpen.

En je zonde?
Mijn favoriete zonde zijn frietjes van de frituur. Maar dan wel enkel die van mijn ouders. Zij hebben een frituur in Sint-Niklaas. Dé beste van het Waasland! 🙂

img_1986

Wat is je ambitie naar de toekomst toe? Ik sta nog niet zo vaak stil bij de toekomst. Ik focus me vooral op mijn job nu. Modellenwerk kan je langer doen dan de meeste mensen denken. En zolang ik het graag doe ga ik niet op zoek naar iets anders. Misschien begin ik later wel een zaak met Jens na zijn carrière. Alles kan hé! Wie zal het weten… 🙂

p
Wij als het zover is tiens! In ieder geval heel veel succes in alles wat je verder nog onderneemt! Wens je deze knapperd te volgen, neem dan zeker een kijkje op haar Facebook en Instagram! Zeker de moeite waard, zeg dat die rekels van Whatmatters het gezegd hebben!
img_9572
Met dank aan Larissa voor het kiezen en bezorgen van haar foto’s.

You May Also Like

Hoe zou het met de mooiste gezochte ‘boerin’ van Vlaanderen zijn?

Kennen jullie Romina Paret nog? Mannen, we kunnen terug het ‘kaske van den tv’ ...

Birgit Salden, van ringmeisje tot Miss België?

Eind juli en dan loopt onze mailbox over. Zoals elk jaar zijn de voorrondes ...

Hosting door Fraai