Laat je masseren door je hoodie

Bij Whatmatters tikken we wat af, het lot van een redactie. Geregeld moeten we de schouders dan ook eens laten loszetten. Vaak helpt eens diep in de ogen van de vriendin kijken om een massage los te peuteren, maar niet altijd. Binnenkort zouden wel wel eens alternatief kunnen hebben, een alternatief dat altijd zin heeft in een massage: de AiraWear.
10409381_1690677927886880_6851965538449359423_n

Een hoodie die je masseert

De AiraWear is ’s werelds eerste capuchontrui/hoodie die je masseert. Veel gekker moet het niet worden. De hoodie communiceert met je smartphone en geef je een massage op maat. We zeggen nu niet direct dat je je vriendin op straat kan gooien, maar een leuk gadget is het wel. Op je smartphone kies je het gewenste programma en vervolgens gaat je vest aan de slag. Je kan zelfs de intensiteit door te swipen bijstellen. Leun achterover in die bureaustoel en relax, maar zorg dat je wel een verklaring voor de hand hebt als je baas binnenstormt en je met een gelukzalige grijns op je gelaat achterover ziet hangen.

Meer dan enkel massage

Maar de vest doet nog meer. De hoodie corrigeert je zithouding, ondersteunt je op je zwakke plekken en houd je gedrag bij. Zo past je vest zich continu aan je lichaam en de situatie aan.
Het item is momenteel in productie en zal binnenkort in 4 verschillende varianten/stijlen verkrijgbaar zijn. Vanaf 159 dollar heb je een vest en een hoodie komt op 199 roebeltjes.
Alles over de AiraWear lees je hier, op Facebook of op Instagram.

You May Also Like

Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische ...

Van saaie vergadering naar happy hour in 30 seconden

Sommige mannen denken na over de échte problemen op het werk. Hoe kan je ...

Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg… Het kunnen natuurlijk ...

Hosting door Fraai