Laat de JAKHALS horloges in productie gaan!

Belgische horloges, zoveel zijn er niet naar ons gevoel. Het doet dan ook altijd plezier dat een aantal jonge ondernemers zich aan een avontuur wagen en met een eigen label uitpakken.
4c5e1be660f6098d0b072916afe7b725_original

Ondernemerschap via Kickstarter

Jeroen Depuydt en Nicolas Faes zijn 2 van die ondernemende rekels die een beroep doen op Kickstarter om hun merk te lanceren. Met Jakhals kiezen ze alvast voor een bijzondere, niet alledaagse naam.

Onder het motto: ‘caught up in this moment’, pakken ze uit met analoge horloges die inspelen op de huidige tijdsgeest. Nu de ontwerpen klaar zijn wordt de campagne op Kickstarter gelanceerd. Tot 22 november kan je er je bestelling plaatsen en zijn dat er voldoende, dan gaan ze in productie. Een veilige manier dus om het potentieel af te tasten.
7384741c0e9af03c498cc984029fcbda_original

Handgemaakte kwaliteit

Met krasbestendig saffierglas, acetaat aan de rand van de horloge en vegetaal leer heb je alvast handgemaakte en dus unieke kwaliteit in handen. Bovendien wordt vegetaal leer mooier met de jaren en is het ook nog eens minder belastend voor het milieu ook.

De minimalistische horloges tik je al op de kop vanaf 149 euro, wat geen geld is voor zoveel kwaliteit. Met nog 25 dagen te gaan zijn ze halverwege hun doel: 100 horloges. Lees hier alles over dit project, bekijk de horloges en de historiek en steun deze 2 kerels in hun doel. O ja, geen stress! Alle horloges zijn in principe uniseks dus vergissen is onmogelijk. Van ons krijgen de klokjes alvast een ruime voldoende! Er is overigens ook al een eigen site en Facebook en Instagram

You May Also Like

Roger Dubuis kent met nieuwe de Excalibur Twofold geen grenzen

Een technisch hoogstandje… Het innovatievermogen, de technische bekwaamheid en het stilistische lef van Roger ...

Whatmatters On Tour: BOO(S)Tcamp Motorola One

Bloed, zweet en tranen… Of we zin hadden in een avondje workout, (Thai-)boksen, healthy ...

Zo vaak proberen mannen om anale seks te hebben…

Waarom wij verslaafd zijn aan Men’s Health? Niet voor de fitness weetjes, laat dat ...

Hosting door Fraai