Katervrije alcohol? Er wordt aan gewerkt!

Nu het weer maandag is kunnen we na de nodige inname van alcohol stellen: Nooit meer! Om volgende keer net zoveel binnen te hijsen. Voor de rekels die echt afzien van alcohol is er echter beterschap op komst: Katervrije alcohol.
Onderzoekers in Londen sleutelen momenteel aan een nieuw soort synthetische alcohol, die de voordel van de ‘normale’ alcohol biedt, maar niet de nadelen. Dus nog wel je volstrekt belachelijk maken, maar er op zijn minst niet slecht van zijn. Dat biedt perspectieven!
hangover

Nog wat onderzoek nodig

Nu alvorens een rondedansje te maken en liters van het spul in te slaan. 1 het is nog niet op de markt, en 2 het staat ook nog niet helemaal op punt, want er zouden wel eens nevenwerkingen kunnen optreden, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook naar het feit of je er verslaafd aan kan geraken is nog geen onderzoek gedaan.
_main_hangover_food
Professor Nutt – zo noemt de man echt – sleutelt ondertussen lustig voort aan de samenstelling, dus ooit botst hij wel op de heilige graal. Nu is het wel zo, dat je de roes van van alcohol wel kan simuleren, de smaak van een goed glas wijn krijg je niet in een pilletje gestopt. Allemaal aan de wijn van de Aldi, zonder hoofdpijn! (aan de persverantwoordelijke van Aldi, onze nummer is …, nvdr.).

In elk geval gelooft Nutt dat tegen 2050 alle alcohol vervangen is door de synthetische variant. Met wat geluk mogen we dat nog meemaken!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Try Out! Deze Shake heeft hetzelfde effect als Viagra!

En wij hebben hem getest! Een bloedpompend, spermaboostend, libido verrijkende milkshake, bedacht door voedingswetenschapper ...

Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

En zo dans jij op de eerste avond al de perfecte horizontale tango Een ...

5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan ...

Hosting door Fraai