Katervrije alcohol? Er wordt aan gewerkt!

Nu het weer maandag is kunnen we na de nodige inname van alcohol stellen: Nooit meer! Om volgende keer net zoveel binnen te hijsen. Voor de rekels die echt afzien van alcohol is er echter beterschap op komst: Katervrije alcohol.
Onderzoekers in Londen sleutelen momenteel aan een nieuw soort synthetische alcohol, die de voordel van de ‘normale’ alcohol biedt, maar niet de nadelen. Dus nog wel je volstrekt belachelijk maken, maar er op zijn minst niet slecht van zijn. Dat biedt perspectieven!
hangover

Nog wat onderzoek nodig

Nu alvorens een rondedansje te maken en liters van het spul in te slaan. 1 het is nog niet op de markt, en 2 het staat ook nog niet helemaal op punt, want er zouden wel eens nevenwerkingen kunnen optreden, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook naar het feit of je er verslaafd aan kan geraken is nog geen onderzoek gedaan.
_main_hangover_food
Professor Nutt – zo noemt de man echt – sleutelt ondertussen lustig voort aan de samenstelling, dus ooit botst hij wel op de heilige graal. Nu is het wel zo, dat je de roes van van alcohol wel kan simuleren, de smaak van een goed glas wijn krijg je niet in een pilletje gestopt. Allemaal aan de wijn van de Aldi, zonder hoofdpijn! (aan de persverantwoordelijke van Aldi, onze nummer is …, nvdr.).

In elk geval gelooft Nutt dat tegen 2050 alle alcohol vervangen is door de synthetische variant. Met wat geluk mogen we dat nog meemaken!

You May Also Like

66°30: enkel en alleen voor mannen

Vrouwen ja, die worden met bossen verwend, maar mannen? Een heel stuk minder, neem ...

Zo geraak je als midget toch aan een vrouw: versiertips voor kleine mannen!

Nu, wat is klein natuurlijk… Soit, als je vriendin een kop boven je uittorent, ...

Misfit Ray, je nieuwe vriend

Fitness trackers, smartwatches, wij kunnen alvast de tel niet meer bijhouden. Vaak lijkt het ...

Hosting door Fraai