Iedereen op bootcamp met Naomi Philips

Er was een tijd dat je de Whatmatters redactie gerust atleten kon noemen. Maar dat zijn slechts vage herinneringen. Alleen al kijken naar Naomi Philips, vonden we dus al redelijk intensief. Deze spring-in-‘t-veld besloot een tijd terug haar studie communicatie stop te zetten en haar passie te volgen: ze werd personal trainer. Nu beult ze aan huis haar sporters af en doet ze ze grenzen verleggen. Wij wilden wel eens testen of ook wij over onze pijngrens konden gaan en trokken naar het idyllische Gent voor een gesprek.  
Naomi laat je gaan! Wie ben je?
Ik ben een energieke en sociale griet die heel erg actief is in fitness en healthy lifestyle. Ik ben erg sociaal en een tikkeltje gek in mijn hoofd. Twee jaar lang studeerde ik Communicatie Management aan de Artevelde Hogeschool, waarna ik besloot dat echt studeren niets voor mij was. Ondertussen was ik in de Fitness wereld beland en kreeg ik meer en meer interesse daarin. Ik zag hoe moeilijk het was/is voor sommige mensen om een gezonde levensstijl te hanteren en daarom besloot ik dan ook een opleiding Fitness instructeur en Trainer B te volgen. Ik studeerde af en besloot direct een sprong in het diepe te nemen en als zelfstandige personal trainer te beginnen. Ondertussen heb ik een netwerk aan sporters uitgebouwd waar ik dagelijks les aan geef. Ook bootcamp kan je bij mij 3x in de week volgen.
Kortom stilzitten is niets voor mij!


En wij maar ons afbeulen bij onze mannelijke personal trainer, zonde! Hoelang fitness je zelf?
 Ik fitness nu ongeveer een 3-tal jaar. Bootcamp en Personal Training geef ik van net voor de zomer 2016.
Nog redelijk maagdelijk dus. Je hebt al eens aangeraakt, maar waarom personal training?  
Ik besloot een richting te studeren waar ik later in aan de slag wou. Ik wil mensen helpen om hun levensstijl aan te passen of om een bepaald doel te bereiken en dit ook te kunnen behouden. Ik geef les omdat ik het graag doe en mijn passie is. Eigenlijk kan ik gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt.

Dat is altijd mooi! Hoe zou je jezelf omschrijven?
Sociaal, energiek en vooral altijd positief. Zoals ze weleens zeggen zie ik het glas nooit halfvol of halfleeg, mijn principe is dat je dat glas altijd kan aanvullen of leeg laten lopen op een manier die jij zelf wilt! Healthy lifestyle is een hype en erg commercieel, maar daar doe ik niet aan mee. Ik ben nooit een mainstream persoon geweest en dat hou ik graag zo. Ik denk dat ook dat mij onderscheidt van de rest: doen wat je graag doet en niet omdat je het moet doen!

Ons glas is altijd halfleeg, maar dat is van het drinken. Ben je naast je sportieve zelf, ook zo actief op de sociale media?
Ik post via Facebook vaak zaken die betrekking hebben tot mijn job als personal trainer of als lesgever. Instagram gebruik ik vaak zelf als motivatie en ik probeer een motivatie te zijn voor anderen. Het is wie ik ben, wat ik doe en waar ik van hou!
 

Never regret anything that once made you smile!

 
 
Toegevoegd! Je carrière loopt goed, heb je ook een vriend?
Ik heb sinds kort een schat van een vriend. We kennen elkaar al 7 jaar maar vormen sinds kort maar pas een koppel. Hij is de ‘beste vriend’ van mijn broer, en we zijn dus ook samen een beetje opgegroeid. Stiekem had ik altijd al een ‘crush’ op hem: hij is grappig, zelfstandig en ‘of course’ een lekker ding. Wat ik belangrijk vind aan een man is dat hij zelfstandig is en op eigen benen kan staan:  een eigen leven, een eigen hobby en een eigen job, dat is voor mij erg aantrekkelijk! Daar bovenop is humor ook belangrijk. Een jongen die me altijd aan het lachen kan maken, die scoort!
Mijn vriend is mijn beste vriend, mijn maatje, mijn soulmate en mijn lief. Beter kan niet toch?
14550873_10209404950114140_1165827487_o
We gaan onszelf niet op de borst kloppen, dus we nemen aan van niet nee. Je bent erg bezig met ‘health’, kan je dan ook soms gaan eten of stappen?
Tuurlijk. Fou D’o in Gent is een van mijn favoriete restaurants. Je kan er gezellige tafelen met vrienden of familie. Mijn favoriete gerechtje: ganzenlever. Ik weet het, het is erg van mezelf, maar ‘sorry not sorry’, zo lekker! Verder is Cookies in Brugge een fantastisch tapas restaurant waar ik maar al te graag een tafeltje bemachtig! Café Theatre is toch wel een van de bars in Gent waar ik al heel wat avonden gespendeerd heb. Lekkere cocktails en leuke intieme sfeer. Ook het personeel is er uitermate vriendelijk!
14572623_10209405407845583_834176190_o
Ganzenlever, wij hopen maar dat GAIA niet meeleest! Zoals altijd als laatste, wat zijn je brandende ambities nog?
Op dit moment geef ik personal training aan huis, mijn trainersbox thuis is in de maak, zo kan ik mijn sporters een optimale training geven! Verder wil ik binnen twee jaar een wellness openen die ik dan kan combineren met mijn personal training.
Ooit… hoop ik te verhuizen naar een warm land waar het zonnetje elke dag schijnt, overdag training geven en hopelijk kunnen we dat dan combineren met een bar waar je van een lekker drankje en hapje kan genieten. Dromen mag… niet?
Dromen mag zeker Naomi en je moet Marco Borsato niet altijd geloven, uiteindelijk bleek dat ook gewoon een oplichter te zijn. We wensen je alvast van harte een wellness in de zon toe. Wij kruipen wel ineens in de bar! Meer weten over Naomi of op zoek naar een personal trainer? Neem een kijkje op haar Facebook en/of Instagram. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de energieboost die je krijgt.
14550796_10209404950434148_689784161_o

You May Also Like

De gelekte sex tape van Laura Ponticorvo!?

  Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer ...

Allemaal naakt aan de yoga: #NYGYOGA

Ik geef het toe, ook ik heb met ooit in honderden bochten gewrongen en ...

Mee het water in met Samantha Hoopes

In de Sports Illustrated daar kom je niet zomaar in, dat is algemeen geweten. ...

Hosting door Fraai