Hemmat: Dineren bij de kok in de living

Op den duur wil je wel eens wat anders dan het zoveelste ‘tradtionele’ restaurant, of klik in nu te verwend? Meer en meer concepten spelen daar dan ook op in en de thuisrestaurant is er daar één van. Struinend op het net, zoekend naar thuisrestaurants botste ik op HEMMAT. Nee ik heb het nog niet geprobeerd, maar het staat op de agenda!

Culinair dineren bij mensen thuis

14317543_909005679204101_4076141471956083351_n
Bij mensen thuis gaan dineren, het klinkt wat raar, maar dat is het helemaal niet. Bij ‘Komen eten’ doen ze het tenslotte al jaren. Bij Hemmat is het concept dan ook heel simpel: 1 tafel, 6 plaatsen en een menu naar keuze. Meer moet dat na een dag hard werken toch niet zijn?
Alles wat een ‘echt’ restaurant te bieden heeft, maar dan net dat tikkeltje huiselijker en gezelliger. Als je wil regelen Matthijs en Charlotte, die Hemmat runnen, zelfs een taxi. Matthijs is de kok, terwijl Charlotte ervoor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Ooit komt hier nog wel een restaurant van, dat geven we jullie op een briefje. Al is dit concept eens wat anders, dat staat vast.
13754313_868669666571036_3748249762847820482_n
Geraak je niet tot in hartje Antwerpen dan komt Matthijs ook met plezier bij je thuis voor je kokerellen. Heb wat vertrouwen en laat de chef doen, zo eet je nog eens iets wat je niet kent.

Passionfruit / white chocolate / coconut / five spices

A post shared by Thuisresto in hartje Antwerpen (@hemmat_antwerp) on

Momenteel is er nog geen site, maar meer info vind je op Facebook en Instagram. Zelf ben ik er dus nog niet geraakt, maar laat me gerust weten wat jullie ervan vonden! De reacties op Facebook zijn alvast lovend!

You May Also Like

Rudolph's Rage Room: Topcadeau voor zij die Kerstmis haten!

Wees eerlijk, niet iedereen is fan van deze periode. Je kent heus wel iemand ...

Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ...

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Hosting door Fraai