Helemaal Croque 'n Roll

We hadden al de hamburger die onder handen werd genomen, daarna kwam de worst, maar iets minder bekend is het feit dat ook al de croque monsieur stevig opgepimpt werd. Al vond dit concept tot op heden net dat tikkeltje minder weerklank. Hoewel best van al deze nieuwe trends kunnen genieten, kijken we toch al uit naar de volgende. Misschien de blinde vink eens een 2de leven geven?

Haute Croques

In elk geval kan je al geruime tijd in het centrum van Leuven genieten van de haute croques en rolls van Croque ‘n Roll. Over die naam is nagedacht, dat merk je onmiddellijk.


Voor de namen van de croques en de rolls werd geput aan het rijke arsenaal aan bekende artiesten en zo nuttig je er dan ook een Buddy Holly of een David Bowie. Geheel volgens de huidige trend eet je je croque ter plaatse of neem je deze net zo makkelijk mee. Het interieur is strak, de zaak betrekkelijk smal en diep, wat soms wel wat rumoerig kan zijn.
14362702_1140997685999629_5647478561202005837_o
Naast heel wat croques en rolls, vind je er ook salades en zelfs een charcuterie- of kaasplank met een goed glas wijn behoort tot de mogelijkheden.
Onze favoriet? De Prince, een croque met parmezaan en caesar dressing. Wil je overigens je croque combineren met een streepje muziek, noteer dan de maandagavond in je agenda. Vanaf 17 uur is het Aperoll Monday, met wijn, bubbels en muziek.
https://www.instagram.com/p/BL_7i3phP0t/?taken-by=croquenroll
Op de site van Croque ‘n Roll kan je het menu vinden en het laatste nieuws pik je mee op Facebook en Instagram.

You May Also Like

Miss-kandidate Laura Oliveira Granja nodigt je vanavond uit in Jardim (Antwerpen)

En je steunt gelijk het goede doel… Vandaag organiseert High On House, Jardim en Miss ...

Van Brussel naar Gent: Café Velvet & Entr

Bij Whatmatters malen we best wat kilometers, maar geregeld maken we tijd om toch ...

Hosting door Fraai