Hangover bar, een creatieve pop-up

Op een zondag zou het wel eens van pas kunnen komen: een hangover bar. In Amsterdam hadden ze gedurende één weekend een hangover pop-up. Kerels met een stevige kater konden er terecht in bedjes, met flatscreen waar de favoriete film of serie op gekeken kon worden.


Voor de zware gevallen was er ook gezond eten en drinken en zelfs een zuurstofbar. Zo krijg je 98% zuurstof binnen wat zou helpen tegen dat brakke gevoel.
Deze bar ging viraal en veel mensen denken dat de bar nog open is. Waarop wachten ondernemers om er wat permanents van te maken, al is het bijvoorbeeld alleen in de weekends?
Invited guests take selfies as they recover from a hangover in what was billed as the world's first Hangover Bar in Amsterdam, Netherlands, Friday, Sept. 23, 2016. The three-day pop-up bar admits guests after a alcohol test, a door host carries a bottle of vodka for those who don't pass the test. (AP Photo/Peter Dejong)
Invited guests take selfies as they recover from a hangover in what was billed as the world’s first Hangover Bar in Amsterdam, Netherlands, Friday, Sept. 23, 2016. The three-day pop-up bar admits guests after a alcohol test, a door host carries a bottle of vodka for those who don’t pass the test. (AP Photo/Peter Dejong)

De bedoeling van het concept was eigenlijk om een matrassenmerk te promoten, alleen dat hebben we niet zo direct kunnen vinden. Hoewel het zijn doel dus misschien een beetje voorbij schoot was het alvast wel een geniale vondst.
Aan de deur stond overigens ook echt een hangover inspecteur die het alcoholpercentage controleerde, want zonder kater of zonder alcohol op kwam je er dus echt niet in.

You May Also Like

3x Antwerps, 3x recent open!

Af en toe komt de chauvinistische Antwerpenaar in ons boven en moeten we wat ...

Een blik achter de schermen bij BURNING MAN (NSFW)

Het enige festival waar we maar niet genoeg van krijgen, zonder dat we er ...

Prettig pittig

Toeristenvallen, eten van matige kwaliteit en soms redelijk verlaten, nee fan van de restaurants ...

Hosting door Fraai