Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België maar eens een voorbeeld aan nemen. Omdat wij brave toeschouwers zijn van Miss-verkiezingen allerhande vielen ons de sproetjes van Emily onmiddellijk op. Bovendien kon ze nog een aardig woordje praten en dansen ook: Een talentje dus! Winnen zat er niet in, maar meedoen is belangrijker toch? Wij wisten in de coulissen, Emily klem te zetten en vuurden onze vragen af. Ok, de security bekeek ons redelijk vreemd, maar wij doen natuurlijk ook maar onze job. Hieronder lees je alvast het verslag van een geanimeerd gesprek.
Hoe Emily in België kennen de meeste mensen je waarschijnlijk niet, stel je jezelf even voor?
Mijn naam is Emily van Tongeren, ik ben 26 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als allround performer en werk nu freelance als allround artiest.

_dsc8683
Credits: Chester Bouwman

Kan je daar nu ook al voor studeren? Wij zijn artiesten, zonder opleiding! Doe je ook veel modellenwerk?
Ja hoor, ik doe veel modellenwerk en dansopdrachten voor bijvoorbeeld NIKE, Sensation, Absolut Vodka en daarnaast ben ik te zien in de videoclip van Eva Simons- Escape from love. Ook was ik te zien in de musical ‘Moeder ik wil bij de revue’. Dit jaar heb ik mee gedaan aan de Miss Nederland verkiezingen en ben ik benoemd tot Miss Talent(meisje met het meeste talent) en Miss Congeniality (meisje met de leukste persoonlijkheid).
Kijk eens aan! Wij maar denken dat Sandra Bullock, Miss Congeniality was, maar dat ben jij dus! Doe je dat al lang dat modellenwerk?
Dansen doe ik al vanaf mijn 4e, maar modellen werk pas sinds een paar jaar. Ik ben nu ruim een jaar afgestudeerd en mijn agenda ziet er elke week anders uit. De ene week is die vol gepland met dansopdrachten en fotoshoot’s en de andere week staat er maar 1 casting op de planning en heb ik weer wat meer tijd om leuke dingen te doen met mijn vrienden.
En wij maar elke dag schrijven, het leven is niet eerlijk! En doe je dat ook echt graag dat modellenwerk?
Modellen werk is iets wat ik stiekem altijd al heb willen doen, alleen dacht ik niet dat dit mogelijk was met mijn lengte (1.70m). Toen ik op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aan mijn opleiding begon heb ik mij ingeschreven bij castingbureaus en van het een kwam het ander. Nu doe ik al een tijdje modellen werk als commercieel model.
Die mogen wat kleiner zijn, juist! En waarom pikken ze jou er uit?
Ik ben een doorzetter en ik ben erg perfectionistisch. Ik probeer mezelf altijd te verbeteren. Ik ben ook erg zorgzaam en sociaal. Maar natuurlijk onderscheid ik mijzelf het meest met mijn rode haar en sproetjes.
thumbnail_img_20160827_183131
Credits: Zoey Ivory

Echt? Dat was ons nog niet opgevallen … Moeten we je social media ook volgen?
Niks moet, maar ik denk dat het leuk is om te zien hoe het leven van een freelancer eruitziet. Ik doe super veel leuke verschillende opdrachten, ik ben ook gek op mode en hou ik van reizen. Kortom op mijn social media account(s) zie je dus van alles voorbij komen.
 

Behandel iemand anders hoe je zelf behandeld wilt worden

 
 
Misschien moeten ze mij dan ook maar volgen, ik ben ook freelancer! En heeft al dat modellenwerk je al een vriend opgeleverd?
Nee, ik ben single. Maar een man moet mij aan het lachen maken om mijn hart te winnen!

miss-nederland-finaliste-emily_myrthe-mylius_pool_lr
Credits: Myrthe Mylius

Het is dat we al van het straat zijn, of we hadden hier moppen beginnen tappen, tegen de sterren op. Je zit hier niet toevallig met de 2 grappigste Belgen ooit aan tafel. Soit, nog tips voor single mannen die een kans willen wagen?
Wees jezelf, ik val op een leuke persoonlijkheid maar verder moet hij wel verzorgd zijn(lekker ruiken/leuk gekleed zijn).

Uiteraard, kleine stinkerds kunnen we missen! Waar moeten we zijn om te stappen?
Als ik ga stappen is dat meestal in de Jimmy Woo. Ik heb daar ook een tijdje gewerkt en veel van mijn vrienden komen daar. Mijn favoriete stad is Amsterdam, daar zijn zoveel leuke tentjes te vinden dat ik er niet een uit kan kiezen… Maar ik heb met m’n vriendinnetje Zoey Ivory afgesproken om binnenkort een keer langs te gaan bij Bulls and Dogs, zij hebben milkshakes die er echt heerlijk uitzien!

Juist, heeft die niet net gewonnen? Regels ons maar een interview met Miss Nederland en dat mag in de Jimmy Woo zijn! Nog een torenhoge ambitie die je wil vervullen om af te sluiten?
Er zijn veel dingen die ik graag zou willen doen. Modellenwerk vind ik leuk en daar wil ik graag nog veel meer van gaan doen, in een musical staan of achter een grote artiest dansen staat ook nog op m’n lijstje. Een (tv) programma presenteren lijkt mij ook erg leuk, wat mij betreft kan het alle kanten op.
14448934_680300715467931_1760110621208925922_n
Credits: Paul Ridderhof

Als we ooit gaan zingen beloven we je nu plechtig dat je achter ons mag dansen! Jens misschien hebben Anouk, den Dimi of de Mike nog wel iemand nodig voor Tomorrowland, pols eens! We wensen je alvast veel succes in de toekomst en laat dat talent maar volledig ontluiken! Meer weten over Emily en al haar talenten? Voeg haar toe op Facebook en/of Instagram, zo zie je nog eens wat!

You May Also Like

Ook buiten het voetbalveld is Cristiano het scoren verleerd

Het gaat Cristiano Ronaldo niet zo voor de wind de laatste tijd. Het scoren ...

Fitgirl Monday: Esther Dijkstra

Voor onze job zitten we tegenwoordig wel meer in Nederland. En als er één ...

Sarah, het lief van Axel Daeseleire, heeft niet veel nodig op vakantie

Axel Daeseleire hoeft geen grote zware koffers mee te sleuren Wie ons al een ...

Hosting door Fraai