Een ode aan de doos: NIKE SB Dunk 'Orange Box'

Waar we Nike mee associëren? Met sportswear en sneakers natuurlijk, maar dat bedoelen we niet. Met een oranje schoendoos. Nike’s zaten ALTIJD in die karakteristieke oranje doos. Alleen het openen van de doos maakte je zielsgelukkig!

Haal ze uit de doos


Nike vond het dan ook hoog tijd om deze ‘classic’ doos op gepaste wijze te eren en hoe doe je dat beter dan met een puike sneaker? De Nike SB Dunk Low Premium ‘Orange Box’ werd onder handen genomen en kreeg de uitstraling/kleuren van de doos. Netjes!
nike-sb-dunk-low-premium-orange-box-top
Deze sneakers worden afgewerkt met een lederen embleem op de hiel en een aangepaste inlegzool. Deze sneaker zal in een gelimiteerde editie op de markt gebracht worden vanaf 6 oktober. Er snel bij zijn is ongetwijfeld de boodschap. Hoewel we gaan skaters zijn bij Whatmatters, vielen we in elk geval als een blok voor deze sneakers. Voor om en bij de 100 dollar zijn ze van jou.
Bestellen kan op nike.com.

You May Also Like

Coywboysbag is dood, lang leven Cowboysbag!

Hoewel Cowboysbag, de fabrikant van lederen tassen en accessoires een uitstekende collectie had, ging ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

Dwalend door de stad

In Antwerpen zijn heel wat toeristen. Je hebt die met gids, je hebt die ...

Hosting door Fraai