Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke nacht zouden willen dromen. Blijkbaar ervaren we geregeld een zelfbewuste droom, maar gebeurt dit per toeval. Nu hebben onze dekselse noorderburen een toestel ontwikkeld dat dit fenomeen kan stimuleren. Elke avond de pacha in een harem, geweldig toch?

Bewust van wat je droomt

169b31e6dbadcc0ce8834c98e3422715_original
Dit fenomeen noemt lucid dreaming. Je slaapt, maar je bent je bewust van wat je droomt. Of je nu een superheld wil zijn of inderdaad heel de nacht aan de slag wil met die harem, volgens het bedrijf Neuromodulation Technologies kan het allemaal. Je zou zelfs met je onderbewustzijn kunnen praten: freaky!
Zonder al te zweverig en/of technisch uit de hoek te komen, we zijn Ingeborg niet, komt het er op aan de hersenactiviteit van de frontale kwab te verhogen, genaamd: gamma. Een vorm van elektrische stimulatie kan hierbij helpen. Met het TACS-apparaatje krijg je een stimulatie wanneer je in je remslaap komt, waardoor je bewust gaat dromen.
lucid_dreamer_white
Het apparaatje komt met een hoofdband. Er zijn ook nog eens elektroden die met een stimulatie gel op hoofd worden. Een appetijtelijk zicht is het niet …
In totaal komen er 6 elektroden op je hoofd, die je na gebruik moet wegwerpen, gelukkig worden er bij het toestel al 150 geleverd. 25 nachten vol fantasie, levendige dromen en de spannendste verhalen, klinkt alvast geweldig.
Het gaat hier om een Kickstarter project en de toestelletjes zouden in april volgend jaar geleverd worden. Voor 297 euro kan je nu al je pakketje bestellen, geef nu toe als je echt die harem bij elkaar wil sprokkelen ben je veel meer kwijt!
 

You May Also Like

De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij ...

7 tips om je gelaat te verzorgen!

Dat de mannenhuis net een tikkeltje anders in elkaar zit dan die van een ...

iWhite Dark Stains Kit pakt vlekken aan en maakt tanden witter

Nee, ondergetekende heeft zeker geen stralend witte tandjes, jammer genoeg… Te veel snoep, koffie ...

Hosting door Fraai