Designvolle koffie

Koffiezetapparaten ze zijn er in alle vormen en maten. Op de Whatmatters redactie moet het vaak vooruit gaan –  heel wat zaken combineren weet je wel – en volstaat meestal een druk op de knop van de Senseo. De échte kenner die pakt het echter anders aan.

Koffie met een app

Nu functioneel als we zijn zou een wekker in combinatie met een koffiezet ons wel kunnen bekoren. Je verse koffie klaar als je opstaat zonder te wachten, heerlijk toch. GINA – what’s in a name – van GOAT STORY doet dat voor jou. Meer nog met behulp van je smartphone zet je de perfecte koffie.

In de app vul je in hoe je je koffie wilt en van welke techniek je gebruik wil maken en vervolgens geeft de app aan hoeveel bonen en water je erbij moet doen. Let wel de Gina is niet voor mensen met weinig tijd of met een jachtig leven: Gina moet je tijd geven.

3 technieken in één toestel

Met de keuze uit immersion, classic pour en cold drip weet de koffieliefhebber al voldoende. Weet je er minder van, dan staat in de app alles uitgelegd zodat je ook als leek best een aardig potje troost kan brouwen. Heb je eindelijk je perfecte brouwsel dan sla je deze op in de app of deel je je recept met de community.

Gina zet niet alleen perfect koffie, het is ook nog eens een sterk staaltje design. Deze wil je toch in je keuken? Als je dan ook nog eens weet dat Gina draadloos functioneert met een autonomie van om en bij de 15 uur en oplaadbaar is met een USB, sleep je voor je het weet het ding zelfs mee naar je werk, waar je een cursus ‘barista’ gaat geven. Onproductief, wél lekker.

5b2d6da2534b4b20e82c9cfc26328f1d_original

Gina bestel je via Kickstarter en aangezien het doel al gehaald is, gaat deze zeker in productie. De verwachte leveringsdatum is april 2017, je zal dus nog eventjes geduld moeten hebben.

De kostprijs van dit pareltje: 145 dollar valt eigenlijk ook nog reuze mee!

 

You May Also Like

Met de Porsche GGT 115 verover je nu ook de golven

Als jullie ons een beetje volgen, weten jullie dat Jens gek is van Porsche. ...

Deze Porsche klinkt als muziek in de oren!

En dan hebben we het deze keer niet over een Porsche op 4 wielen. ...

Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke ...

Hosting door Fraai