De mixology box van Ralph Lauren

Nu kennen we Ralph Lauren uiteraard wel, maar af en toe weet een label ons toch nog te verrassen. Naast de gekende fashion, is er nu immers ook een mixology box verkrijgbaar, waarmee de snoodaards inspelen op de hype: slim bekeken!

Een klassieke mixology box

ppolo2-24442398_alternate6_t940
Uiteraard past deze box perfect in de stijl van het huis en moet je geen geweldig hip ding verwachten, bij Ralph Lauren kiezen ze dus voor de zadeltas met een eigen minibar.
Deze bar bevat kenmerkende elementen van de Polo Bar, het gelijknamige restaurant van het merk in New York. De zadeltas komt met een kristallen karaf, kristallen glazen met roerstaafjes, een flesopener, barmaatje en rosé-gouden onderzetters. Het logo van Ralph Lauren is daarbij prominent aanwezig.

Niet goedkoop

Ook een lederen receptenboekje met cocktails is voorzien, voor de heren die zonder inspiratie zitten. Afgewerkt met het klassieke en bekende ruitenpatroon, haal je deze box voor 4.000 euro in huis. Een fikse investering, maar als je het kan laten rollen, moet je niet op een euro kijken natuurlijk
 

You May Also Like

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

De schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Investeren? Dit zijn de duurste tweedehandswagens in België!

Iemand nog wat sollen over? Terwijl het leven duurder wordt, ons geld minder en ...

Hosting door Fraai