De mixology box van Ralph Lauren

Nu kennen we Ralph Lauren uiteraard wel, maar af en toe weet een label ons toch nog te verrassen. Naast de gekende fashion, is er nu immers ook een mixology box verkrijgbaar, waarmee de snoodaards inspelen op de hype: slim bekeken!

Een klassieke mixology box

ppolo2-24442398_alternate6_t940
Uiteraard past deze box perfect in de stijl van het huis en moet je geen geweldig hip ding verwachten, bij Ralph Lauren kiezen ze dus voor de zadeltas met een eigen minibar.
Deze bar bevat kenmerkende elementen van de Polo Bar, het gelijknamige restaurant van het merk in New York. De zadeltas komt met een kristallen karaf, kristallen glazen met roerstaafjes, een flesopener, barmaatje en rosé-gouden onderzetters. Het logo van Ralph Lauren is daarbij prominent aanwezig.

Niet goedkoop

Ook een lederen receptenboekje met cocktails is voorzien, voor de heren die zonder inspiratie zitten. Afgewerkt met het klassieke en bekende ruitenpatroon, haal je deze box voor 4.000 euro in huis. Een fikse investering, maar als je het kan laten rollen, moet je niet op een euro kijken natuurlijk
 

You May Also Like

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...

Deliveroo laat je eten in een helikopter boven Londen

Ja, bij Whatmatter schuiven we graag de beentjes onder tafel. En ja, dat doen ...

Waarom een elektrische fiets wat voor jou is?

Natuurlijk ben je een mannetje en perfect in staat om zonder hulp te fietsen, ...

Hosting door Fraai