De maatpakken van Atelier NA

Een pak op maat – we schreven het al eerder – elke man heeft er wel eentje nodig. Nu zijn er ondertussen best wel wat tailors en winkels die je het perfecte pak kunnen aanmeten. Ook het van origine Franse Atelier NA is daar perfect toe in staat. Nadat het eerder al een winkel in Brussel opende was recent ook Antwerpen aan de beurt.

3D-scanner


Vergeet de traditie van het meetlint, hier neemt de 3D-scanner het werk over! In een cabine worden je maten in één seconde tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten, wie heeft er immers nog tijd om 45 minuten lang opgemeten te worden? Liefst 200 maten worden opgemeten zodat je pak als gegoten zit. Ideaal voor de meeste mannen die niet graag shoppen. 

Een heleboel stoffen

934162_1024030290968981_5411355141477453397_n
Met een keuze uit niet minder dan 1.500 stoffen ben je best wel even zoet. Zowel Italiaanse of Britse stoffen proberen er je hart te veroveren en gemiddeld moet je zo een 5 weken op je pak wachten. Pakken starten al vanaf 290 euro, maar wil je het breed laten hangen, dan kan het ook een pak duurder (wat een humor toch, nvdr.). 
De winkel zelf vind je in de Leopoldstraat 5 in Antwerpen, maar ook ook in Brussel kan je terecht (Square Frère Orban 7 – 1040 Brussel). Op de site vind je heel wat meer info en ook op Facebook vind je het merk terug.
Heb je nog geen maatpak, dan lijkt ons Atelier NA zeker het overwegen waard en eigenlijk als je er wel eentje hebt ook.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Girl Next Door: Hannelore Bongaerts

De keren dat de redactie de grens van Antwerpen en Limburg overschrijden is niet ...

$ 35.000 voor een Dior schoudertasje…

We geven het grif toe, we kennen best een paar Noord-Afrikaanse vrienden die perfect ...

3 tips voor zonnebrillen van het gloednieuwe Sunglass Avenue!

Nu menen we ondertussen wel iets te kennen van zonnebrillen, maar wat extern advies ...

Hosting door Fraai