De geheimen van Mister Y. gin

Nu hebben we het geluk bij Whatmatters geregeld eens een lekkere gin te mogen proeven en af toe ontdekken we zelfs nog een fles die we écht leuk vinden: Mister Y. gin heeft zo een fles, die onmiddellijk opvalt en aanspreekt, een prestatie in de massa!

Een prachtige labo fles

12957472_1696485007276491_1061204025887932348_o
Het verhaal over de gin op de site, mag u rustig parkeren, daar word je niet echt wijzer uit, maar wat je wel moet onthouden is dat de gin uit de koker komt van Wevelgemnaar Jules Delaere, we spreken hier dus weer over een Belgische gin. Deze fijne gin wordt gepresenteerd in een fijne blinkende labo fles en valt op zijn minst origineel te noemen. Zelfs in je interieur, past deze fles perfect!


Op de tong proef je jeneverbessen, citrusaroma’s en de florale tinten van lavendel en vlierbloesem. Dit maakt het een vlot drinkbare gin met de nodige frisheid.  

Back to nature

Verwacht geen al te zoete gin, want de gin die uit stokerij De Moor komt gaat ‘back to nature’. Een zeste van sinaas of pompelmoes, meer heeft deze gin niet nodig om je smaakpapillen te verwennen.
https://www.instagram.com/p/BJniKpZgbTM/?taken-by=mistery.gin
De gin valt online bij verschillende leveranciers te krijgen en prijs schommelt tussen de 44,5 en 47 euro, goed uit je doppen kijken is dus de boodschap.
Uiteraard kan je het verhaal achter de gin lezen op de site, Facebook en Instagram.

You May Also Like

Reclame voor watermerk 138 in België bij wet verboden wegens té seksistisch!

Water, een basisbehoefte! Vrouwen zouden 1,6 en mannen 2 liter moeten drinken om het ...

Slapen? Vliegen doe je in deze hotelkamer!

Ben je gek van vliegtuigen. Altijd al piloot willen worden, maar heb je vliegangst? ...

Hosting door Fraai