De Espresso Cloud IPA van Starbucks

Als je me laat kiezen tussen koffie en bier dan weet ik het wel: koffie in 95% van de gevallen. Als je beide echter in een perfecte melange serveert, wil ik de combinatie echter gerust proberen. Bij Whatmatters zijn we nogal open jongens.

Koffie gecombineerd met bier

espresso-cloud-ipa-03
Hoewel bier en koffie al langer gecombineerd worden is nu ook gigant Starbucks op de trein gesprongen. Als zo een grote jongen, zich erachter zet, dan zou het wel eens een boom teweeg kunnen brengen. Let wel, dit brouwsel is nog niet in elke Starbucks verkrijgbaar, dus begin de mensen achter de counter niet voor rotte vis uit te schelden als ze er nog nooit van gehoord hebben. Je zal dus nog even de oversteek naar Amerika moeten maken om te proeven, maar je kan het ook perfect zelf thuis maken natuurlijk.
ipa_pour_3
De Espresso Cloud IPA bevat een shot espresso gemixt met ijs, stukjes sinaasappel en vanille-extract. Daarmee ontstaat een luchtig shot schuim waarmee een Indian pale ale wordt afgetopt. Het beste van 2 werelden dus.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hosting door Fraai