In de ban van Le Mustache

Als we dan toch in Leuven zijn – wat voor één Whatmatters redacteur regelmatig het geval is – blijven we er meestal ook wel even hangen. Zo botsten we des ochtends op het geinige snorretjes van Le Mustache.

Gastvrijheid

Dit koffie/eethuis van de Mutlu Okumus en zijn vriendin Annelore Vanosmael is er nog geen eeuwen, maar voelt al snel vertrouwd aan. Op de site lees je naast heel wat info over het ontstaan van koffie, ook wat over het koppel zelf en hun ervaring en die is ruim. Hospitality zit hen overduidelijk in de genen en dat voel je aan elk detail. In horeca draait het gelukkig nog altijd een groot deel om mensen.


Neem er een snelle pitstop voor een koffie, ga er op zondag brunchen met de familie of neem een bagel als lunch, je zal het je niet beklagen. Overal volgt dat vrolijke snorretje je. Voor de rest voeren zachte beige tinten de boventoon met gouden en zwarte accenten.
In de gezellige sofa achteraan in de zaak is het heerlijk leuteren maar zelfs met een boek (ja uw whatmatters redacteur leest geregeld een boek, nvdr.) word je er niet buiten gekeken. Als je er dan toch ziet proef er dan zeker en vast eens van al het lekkers met chocolade, maar ook de andere desserts en taarten zien er stuk voor stuk fantastisch lekker uit.
11988660_396045430594064_568819071334001265_n
Bij Le Mustache kan je alle dagen terecht behalve op zondag al kan je het dan wel afhuren voor jou en je familie of vrienden. Dit met een minimum van 12 personen, maar dan heb je ook voor een hele dag gegeten!
Meer over deze zaak kom je te weten op de site, Facebook en Instagram.

You May Also Like

Boek nu al je ticketje voor AfrikaBurn 2018!

Fan van Zuid-Afrika? Terecht als je de verhalen mag geloven. Prachtige natuur, wilde dieren ...

Allemaal naar de Rooftop

Eerlijk we mijden meubelwinkels als de pest. Veel te lang rondslenteren, vaak nogal suffige ...

Hosting door Fraai