Chambers of the Curious

Hendrick’s gin is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klassieker. Een zekerheid op café of thuis, maar ook een gin waar je niet echt meer mee kon uitpakken. Om het merk nieuw leven in te blazen en weer net dat tikkeltje extra te geven is er nu CHAMBERS OF THE CURIOUS.
12122604_955432617837091_7289822090387322272_n

Prikkel je creativiteit

5541777Professor Nevil Von Ernst opent de deuren van deze unieke locatie van 21 oktober tot 3 december in Tour & Taxis. In het ‘Depot voor Gevaarlijke Goederen’ word je door een vernuftig parcours gegidst die je zintuigen prikkelen en je creativiteit aanwakkeren.
De bar waar dit alles plaatsvindt is geopend van donderdag tot zaterdag van 17u30 tot 01u.
Mixologisten bereiden er de drankjes, terwijl een mentalist in de bar een voorsmaakje geeft van de bijzondere experimenten die zich in de kelder afspelen. De Belgische artiest Baloji werd gestrikt om deze cockailtrip te begeleiden en een Afrikaanse touch mee te geven.
Een unieke locatie, een fijn concept en een sterk staaltje merkbeleving van het Schotse ginmerk, dat zich daarmee letterlijk terug op de kaart zet.

Op de site van Chambers of the Curious vind je meer info en ook op Facebook en Instagram kan je alvast een kijkje nemen. De bar is vrij toegankelijk. Wil je deelnemen aan de experimenten, dan is reserveren verplicht. 
download
 

You May Also Like

Culinair dineren zonder tafel…

Nu staan we in België best bekend om onze fantastische restaurants, maar uit ondervinding ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Hosting door Fraai