Bose pakt uit met een nieuwe Soundbar: SoundTouch 300

Niet dat we zoveel over muziek schrijven, tijdsgebrek weet u wel, maar een goed streepje muziek weten we op tijd en stond wel te appreciëren. Uiteraard heb je daar deftig materiaal voor nodig, dat spreekt voor zich.
Bose doe met zijn nieuwe gamma alvast stevig zijn best om een plaatsje in onze woonkamer te veroveren. Met maar liefst 3 nieuwe toestellen zet het nieuwe SoundTouch 300 gamma zich alvast stevig op de kaart.
soundtouch_300_soundbar_1721_3

Probleemloos streamen

Wij kiezen alvast voor de nieuwe SoundTouch 300 soundbar, die draadloos een fijn geluid voortbrengt en nog stylish oogt ook. Zijn kleine omvang heeft alvast geen enkele invloed op de kwaliteit. Bovendien is er een wifi, Bluetooth en NFC-verbinding voorzien, zodat streamen een fluitje van een cent is.
Films, sportwedstrijden of shows, deze kleine deugeniet draait er zijn hand niet voor om. De geperforeerde metalen gril, de strakke lijnen en gepolijstje glazen bovenkant maken van deze soundbar ook nog eens een eyecatcher voor je interieur.
soundtouch_300_soundbar_1721_2
Voor ruimtelijke beleving werkt de SoundTouch 300 met exclusieve PhaseGuide® arrays, die signalen naar beide zijden van de kamer zenden, waardoor je hoort wat je niet ziet: aparte kanalen van een soundtrack of muzieknummers komen van plekken waar geen speakers zijn. De gepatenteerde QuietPort™-technologie zorgt voor diepe, zuivere bassen op elk volume, onvervormd, ook bij maximale belasting. Bose voegt daar nog Advanced DSP aan toe voor detaillering en balans op alle frequenties. Omdat formaat, vorm en inrichting van elke kamer anders is, gebruikt de SoundTouch 300 ADAPTiQ®-kalibratie om het geluid automatisch op elke ruimte af te stemmen.
soundtouch_300_soundbar__acoustimass_bass_module_1721_13
Wat zoveel oororgasme kost? 799 roebeltjes voor de soundbar, optioneel kan je er ook nog een basmodule en een surround-soundspeakerset bijkopen.
Meer info vind je op de website van Bose!

You May Also Like

Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, ...

Voor slechts 8€ koop je dit anti-muggenkussen bij Aldi!

Eindelijk verlost van die vervelende beestjes… Zomerse en zwoele temperaturen, dus wat gebeurt er? ...

Nooit meer aankomen met lauwe drank: Blitzen

Onderweg naar een feestje nog stoppen voor een fles en maar al te goed ...

Hosting door Fraai