Bewuster leven met knappe en veelzijdige Griet Vanhees

De redactie van Whatmatters heeft zijn visum verlengd en gaat de grens nog eens over naar BV-land. En kijk, net aangekomen in BV-land stond er een vliegtuig klaar met bestemming Miami. Anthony Kumpen en Griet Vanhees maakten zich klaar om op te stijgen daar manlief en misschien wel Vlaanderens beste racepiloot gaat racen in zijn Nascar. Je kent ze wel, die Musclecars die tegen 300 per uur over een ovale ring scheuren. Ok, Nascar boeit mannen maar Anthony zal even moeten wachten op zijn interview. Dat doen we wel eens tijdens een rondje op het circuit van Zolder. Ons boeit vandaag knapperd Griet, een dame vol ambitie maar tegelijk niet verlegen van het leven te genieten! En zo zien we het graag!

z8xoudisq8sjma0vlu2w_thumb_4e71

Hey Griet, voor de kleine minderheid die u nog niet kent, stel je eens even kort voor?
Ik ben Griet Vanhees, 38 jaar, getrouwd met Anthony Kumpen en mama van Thibeau & Henri – Constant.  Ik heb jaren gewerkt als model en omroepster bij regionale zenders en heb nu mijn eigen zwangerschapslabel Mum Of The World.  Ik ben gek op reizen, lekker eten en mijn werk.

Kort, bondig, to the point! Nog belangrijk nieuws over jezelf? 
Ik heb een blog voor mama’s en mijn eigen fashion label voor zwangere vrouwen die van mode houden.  Ik ben ook de rechterhand van mijn man, tijdens zijn racen voor Nascar.

yfpqpnm2tcy8gd43uc6yfw_thumb_4e74

We zien je in onze verbeelding zijn stuur al met je rechterhand vasthouden. Doe je zelf nog veel modellenwerk?
Neen, alleen nog maar mijn vaste klanten.  Ik neem niets extra’s bij aan.  Ik heb het al veel te lang gedaan.  Die kick en drive is ervan af.

En je hebt andere prioriteiten natuurlijk. Over prioriteiten gesproken…je hebt vroeger een zwaar ongeluk gehad, heeft dit impact gehad op je leven in het kiezen hiervan? 
Ja, het heeft een impact gehad.  Ik ben bewuster gaan leven en trek mij zelden nog iets aan wat andere mensen zouden kunnen denken.  Je leeft maar één keer en zolang jij er vrede mee hebt is het goed.  Voor een ander moet je geen dingen doen of laten. Uiteindelijk, als je er niet meer moest zijn, zeggen ze toch, het was een toffe. Dat zijn je vrienden, diegene die je nemen zoals je bent.  Van de rest mag je gewoon echt niet wakker liggen.

wgp1unpirkkdofkwneww_thumb_4e70

Dat is gesproken. Zo proberen ook wij te leven. Je liet ooit ontvallen dat een eigen radio-programma een droom is. Zit dat nog in de pijplijn? Wat zijn je toekomstplannen? 
Goh, dat is inderdaad een droom en wie weet? Ik geloof als het zo moet zijn, komt het wel op je pad.  Maar je moet er dan zelf wel keihard voor werken.  Niets voor niets in het leven.

Correct! Je bent zelf samen met een BV/racepiloot, is dat makkelijk? Wat heeft hij moeten doen om je te verleiden?
Goh, Anthony en ik kennen elkaar al meer dan 15 jaar.  Hij was de enigste gast waarbij ik mij goed voelde en die eigenlijk nooit iets probeerde.  Tot we voor elkaar een lief gingen zoeken en beseften dat we niemand beter gingen vinden dan onszelf voor elkaar, haha! Maar hij heeft wel  maanden zijn voeten onder zijn lijf moeten lopen. 😉

woqwlw0bq0kgyp5yexqliw_thumb_4e78

Zo zijn ze dan ook wel, de vrouwtjes! Misschien een persoonlijk vraagje maar we kunnen het maar proberen…hoe houden jullie het spannend? Welk advies zou je ons mannelijke lezers willen geven?
Je vrouw regelmatig zeggen dat ze er goed uitziet en sexy is.  Daar scoor je veel punten mee. Af en toe ook een luisteren en praten ook al is dat niet je sterkste punt.  En eens lekker gek doen en sexy lingerie kopen, daar krijgen ze mij altijd héél gelukkig mee 😉

Anthony, HELD! Griet in lingerie…dat sluit naadloos over in de volgende vraag…je bent gezegend met een strak lijf! Hoe blijf je fit? 
Door achter mijn man en kinderen te hollen en te blijven werken.  Ik haat fitness en sporten.  Misschien omdat ik vroeger zoveel heb gesport. Ik ben goed in lopen, paardrijden en vroeger ook zwemmen.  Sporten moet voor mijn sowieso iets outdoor zijn.

t091h5qrnqouqenlc3rq_thumb_4e73

Een vraagje uit BV-land nu…heb je vriendinnen onder de bv’s?
Mijn echte vriendinnen zijn mijn vriendinnen van vroeger.  Onder de BV’s heb ik wel een paar heel leuke contacten.

acyl1hyotwuit2p8spzhvg_thumb_4e7a

Misschien zullen sommige mensen je ook nog kennen van B-A-B-E…hoe kijk je erop terug en zou je dit opnieuw doen?
Het was een super periode!  Zoveel plezier en gek doen.  Of ik het opnieuw zou doen?  Waarom niet!  Alles waarmee ik mij amuseer doe ik graag.

p6i6x3jruqkpugikp3q_thumb_4e72

Dan gaan we nu even over naar de Favo-vraagjes…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Wij gaan niet meer zo vaak op stap.  Wel eens iets eten.  La Botte in Genk en ‘Buono Eatalia’ of ‘Jerr’ in Hasselt.  Dat zijn mijn favoriete plekjes.  In Antwerpen is dat Verso.

qknvh4qbc6vvlhmbluaq_thumb_4e75

Oh, La Botte bij Peppe Giacomazza! Ook onze favoriet! We zien dat het tijd is om te boarden en we zouden niet willen dat je te laat komt. Anthony heeft je rechterhand nodig, nietwaar! Bedankt voor de tijd die je ons gegeven hebt en alvast heel veel succes en plezier in alles wat je doet! Wens je Griet te volgen? Dat kan! Neem je smartphone en zoek ze even op via Instagram! Heb je een zwanger lief of vrouw en wil je dat zij er altijd even stralend bij loopt? Vergeet dan ook geen kijkje te nemen op ‘mumoftheworld‘.

pyx28fvjrzubgi2zgjoyew_thumb_4e77

You May Also Like

Maxime Nova, van babymodel naar modelbabe (interview)

De in Nederland geboren en getogen Maxime Nova begon haar modellencarrière al op zeer ...

Nathalie Beeckmans-Cop, Een veelzijdig Antwerps Topmodel

De lichtjes op de Schelde, den beiaard van den tore, mensen op ’n bank ,’n ons ...

Dit waren de heetste Safari Nomads op WECANDANCE 2019

Met 37.000 waren we… Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden ...

Hosting door Fraai