BangFit: Een opwindend spel dat je conditie én je seksleven verbetert!

We bekennen, we hebben even onze browse geschiedenis gewist na het schrijven van dit artikel. Gewoon om wat gezeik te voorkomen. Hoewel onze eigenste knappe deernes bij hoog en laag blijven beweren geen problemen te hebben met wat pikantere sites in onze favorietenlijst, nemen we hier toch het zekere voor het onzekere. Uiteraard weet een vrouw achter een Whatmatters-redacteur dat dit alleen maar om professionele redenen aangeklikt wordt, gniffel gniffel…

Soit, daar gaat het ook niet over vandaag. Wat dan wel? PornHub, één van de bekendste gratis online pornokanalen lanceert BangFit, een nieuw spel met een heel bijzondere work-out. En ja zenne, het is wat je denkt wat het is als je de naam hoort. BANG – FIT. Onder het motto ‘seks is de sleutel tot een betere conditie’ brengen de dekselse rekels en rekelinnen van Pornhub wat fitnessoefeningen uit. Oefeningen die je in de plaatselijke Basic Fit maar beter achterwege laat. We willen je de verontwaardigde blikken besparen, laat dat duidelijk zijn.

Het spel heet dus BangFit en is supermakkelijk in gebruik. Je surft gewoon naar de website en verbindt je smartphone met het spel. Druk op play, doe de mannetjes na en de ‘sexercise’ kan beginnen. Zo simpel kan het leven zijn. Wij hebben alvast een reden gevonden om opnieuw aan het fitnessen te slaan! Jullie ook? Geniet ervan!!

You May Also Like

L'ink, laat je tattoo in stijl zetten!

Zoals de aandachtige lezers weten, de Whatmatters huid is nog brandschoon: geen inkt bij ...

Baden in luxe

Nadat we eerder een fijne gin hebben belicht, gaan we nu relaxen, we kunnen ...

Met deze profielfoto en Bio overtuig jij jouw crush niet!

In onze jonge tijd hadden we geen mogelijkheid tot online keuren. Het woord ‘swipen’ ...

Hosting door Fraai