Back To The Future met de NIKE MAG

Ben je op zoek naar een bijzondere sneaker? Dan moet je zeker Whatmatters blijven lezen! Geregeld brengen we pareltjes, maar wat we jullie nu voorschotelen is wel heel bijzonder. Veel spectaculairder dan de NIKE MAG maken ze ze momenteel niet.

De schoen van de toekomst

2015-nike-mag-01_original
Een zelf strikkende schoen, nee dat hadden we nog niet gezien. Nu moet je wel voor het uitgesproken uiterlijk van deze sneaker zijn, maar fenomenaal is het wel. Er worden momenteel slechts 89 paar van deze sneakers voorzien, dus de kans dat je er een stel op de kop tikt is nihil, maar toch. Deze worden via een soort van tombola, waar je een ticketje voor kan kopen aan de man gebracht. De inkomsten gaan vervolgens integraal naar de The Michael J. Fox Foundation, dat de strijd tegen Parkinson steunt. 

Back To The Future

nike-mag-2016-official-07_square_1600
Deze schoen doek overigens voor het eerst op in de film Back To The Future Part II en werd ooit de vetste sneaker genoemd, die nooit werd geproduceerd, tot nu dus.
nike-mag-2-1920
De sneaker heeft een lichtgevende LED-zool, een fluorescerende NIKE logo op op de klitteband en power lancing, waardoor de schoenen zich vanzelf strikken.
Hoe dit allemaal juist in zijn werk gaat lees je hieronder.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

SMEG 'Swarovski Gold' is de eyecatcher in jouw keuken of woonkamer

SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in ...

Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens ...

Vergeet Facebook, Tinder,… Hier netwerkt dé Elite!

Ok, in onze jonge tijd hielden we ons veelvuldig bezig met Facebook, Instagram, Snapchat ...

Hosting door Fraai