Auto-seks…de beste standjes voor u getest!

Wie is er niet in om een spannend en stomend onderonsje met je lief? En dat we hier andere plaatsen aandoen dan alleen het bed maakt het alleen maar spannender. Onlangs lazen we in één of ander tijdschrift, de naam ontsnapt ons even maar vermoedelijk iets in de trend van Flair, dat 30% van de eerste seks tussen twee geliefden gebeurt in de auto. Ideaal om herinneringen op te halen en dit nog eens vlot over te doen. Vlot? Mja, met deze tips alvast wel want laten we een kat een poes noemen, de eerste keer én gelijk in de auto, dan wordt het dikwijls een zenuwachtig en stuntelig gedoe. Bij deze gingen op de redactie alle remmen (met uitzondering van de handrem) los en kwamen we tot de beste vijf standjes in de auto!

1. Missionaris

De klassieker onder de klassiekers. Waar de missionarishouding al snel saai kan worden in een bed…kan het dus wel wat spannender aangepakt worden op de achterbank van de wagen. Een paar tips…ben je allebei groter dan 1m80, dan is dit niet zo handig, en nog minder in een BMW Cabrio. Spontane seks is in veel gevallen wel veel heter en plezanter dan voorbereide seks maar voorzie qua voorbereiding zeker een kussen. Niets zo vervelend voor uw hinde om bij elke stoot die je doet kennis te maken met de autodeur. Standaard een kussen in je auto hebben liggen is dus een must, of pilletjes tegen de hoofdpijn, dat kan ook.

image1

2. Benen in de lucht

Ideaal voor grote mensen. Je hoeft je in ieder geval niet in honderd bochten te wringen alvorens de horizontale schuiftrompet te spelen. Bijkomend voordeel…deze positie zorgt blijkbaar ook makkelijker voor een vrouwelijke orgasme. Een win-win! Nog een kleine tip, doe wel je schoenen uit. Niemand zit te wachten op vragen van de bomma waarmee je wekelijks als goede kleinzoon boodschappen gaat doen waarom die voetafdruk op de hemelbekleding staat. En in het geval van één van de redactieleden…geen punthakken, of ze zit door het stoffen dak van je teerbeminde cabrio.

img_1005

3. Lepeltje-lepeltje

Duw de voorste autostoelen zo ver mogelijk naar voren, leg ze neer met haar gezicht naar de voorkant van de auto en kom achter haar liggen. Denk aan tip 1 en zorg dat je een kussen legt op de grond want in het heetst van de strijd rolt ze misschien wel naar beneden. Net als de gewone missionarishouding is dit een heel intiem standje. Ja kan heel haar lichaam strelen én je kan haar ook clitoraal stimuleren (ze kan je daarbij zelfs een, euh, handje helpen). Draai het gezicht naar elkaar en kus elkaar passioneel. Dat geeft het een extra opwindende ervaring.

img_1013

4. Op z’n woefjes

img_1019

Je achterbank is niet alleen ideaal voor een intiem en passioneel lepeltje-lepeltje, het is ook de ideale plaats voor seks ‘op-z’n’-hondjes’. Zowel jij als je lief kunnen namelijk makkelijk knielen op de zetels. En zoek je wat steun, leun dan met je handen tegen het raam. Let wel op…bij een stomende vrijpartij waarbij de ramen sneller aandampen dan een Turks stoombad, zal je daags nadien je handafdrukken wel kunnen zien…het is maar voor de vragen van de bomma, nietwaar?

img_1009

5. Zij bovenaan

Dit is waarschijnlijk het makkelijkste standje dat je in de auto kan doen. Jij zit bij voorkeur op de middelste stoel, zij zit gewoon op u. Haar handen op uw  schouders of achter je hoofd en tsjokkelen maar…

6. De motorkap

Waarom in de auto als het ook op de auto kan? Niets zo heet, zwoel en spannend om op een warme onweerachtige zomeravond in een gietende warme onweerbui de druppels op je hete lichaam te doen verdampen tijdens een potje motorkapseks. De gladde natte en dus lekker schuivende billen over die netjes ingewaxte auto zal je een ervaring bezorgen om nooit te vergeten. Kleine tip…blijf weg onder een boom en blijf in de auto als het effectief bliksemt. Niemand zit te wachten op een kleine elektrocutie. Ze zouden je zo maar eens terugvinden…het laatste wat je wil is een gênant moment op je eigen uitvaart, nietwaar?
img_1006

7. Blowjob

Ok, een buitenbeentje. Of we dit mogen catalogeren onder echte seks, de meningen hierover zijn verdeeld. Dit was zelfs ooit een ware staatszaak in de Verenigde Staten nadat onze Bill dit niet als zijnde echte seks zag. Hillary hield haar lippen in tegenstelling tot Monica wel op elkaar. Maar soit, het gaat hier over onze test. Wiezijn wij om een orale bevrediging van ons stokstaartje te weigeren als het wordt aangeboden? Echte avonturiers laten zich al rijdend bedienen maar dit gaan wij uiteraard niet promoten.
img_1014
 
Voilà, dit waren de standjes autoseks voor u getest! Een kleine anekdote om af te sluiten…bij het testen werden we één keer betrapt door de gespierde stylo’s van de arm der wet. Het aangedampt raampje ging ietwat gênant naar beneden en ze vroegen achter de twee identiteitskaarten. De mannen, die best wel wat humor in zich hadden, gaven direct de identiteitskaarten terug…zij het mijn ID aan die van het lief en omgekeerd, zij het met de volgende woorden…’Nu hebben we jullie doen schrikken hé? Geniet er nog van!’. Misschien moeten we één van de weken is uitzoeken hoe je best NIET betrapt wordt…wordt vervolgd!

You May Also Like

Vraag het Nikita: Bedoelen vrouwen nee, als ze nee zeggen of bedoelen ze ja?

Wij mannen zijn jagers, zien we een prooi dan willen we steken of schieten, ...

Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten ...

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Hosting door Fraai