6 webshops die je moet kennen

Shoppen? Dat doen we toch meer en meer online? Waar voor vrouwen de keuze veel uitgebreider is, is het als man vaak toch nog wat behelpen. Uiteraard kan je de meeste labels ook wel online scoren, maar toffe shops voor de man, ze zijn wat ons betreft toch nog sterk in de minderheid. Gelukkig komt daar stilaan verandering in.
Om jullie alvast een eindje op weg te helpen geven we jullie alvast 6 webshops mee die een virtueel bezoekje meer dan waard zijn.

Freshcotton

Ben je op zoek naar een zéér uitgebreide collectie streetwear van bekende en minder bekende merken? Neem dan zeker eens een kijkje bij FreshCotton. Een leuke blog helpt je op weg en je ontdekt er alles wat hot is op streetstyle gebied.
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-34-04

Cultizm

Helemaal weg van denim, dan wordt dit ongetwijfeld jouw online uitvalsbasis. Bekende merken als Nudie en Levi’s worden er gemixt met onbekende pareltjes 3sixteen en nog vele anderen. Draag eens wat anders dan alle anderen.
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-34-58

Mr. Porter

Deze shop kaapt zowat elk jaar de prijs voor de beste online shop weg en ook al is deze dus redelijk bekend, daarom mag die nog niet ontbreken. Je vindt er werkelijk alles om als man stijlvol de deur uit te gaan. Een minimalistisch design gidst je naadloos door de collectie. Lees ook zeker hun ‘Journal’, stijltips in overvloed.
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-35-41

NeedSupply

Een toffe, hippe en uitgebreide selectie aan fashion voor de man? Neem dan maar eens een kijkje op NeedSupply. Vergelijkbaar met Mr. Porter maar dan net dat tikkeltje kleinschaliger. Ook hier een fijne selectie aan leuke spullen die je met plezier aantrekt.
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-38-03

Luxury For Men

Deze van origine Belgische site kan natuurlijk niet ontbreken. Een leuke selectie aan fijne, unieke producten voor de man. Hier koop je voor jezelf maar vind je ook het ideale geschenk. Een leuke blog, heel wat categorieën en steeds up-to-date met merken die je quasi nergens anders vindt.
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-36-55

End

Wil je werkelijk een overweldigend aanbod aan leuke producten en heb je nog wat budget over na de voorgaande sites? Dan vind je hier ongetwijfeld nog al de rest om je kooplust te stillen!
schermafbeelding-2016-10-28-om-05-36-20
Bron:Man-Man.nl

You May Also Like

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

Ga voor winst aan het zwembad

Bij Whatmatters zijn we winnaars, of dat proberen we toch te zijn. Als we ...

Nooit meer slechtzittende ballen: COMFYBALLS!

Je kroonjuwelen een aangenaam plaatsje laten vinden in je boxershort, zonder dat je ze ...

Hosting door Fraai