5 steden voor de ware shopper

Shoppen en een citytrip combineren? Daar weten we bij Whatmatters alles van! Meestal laten we de cultuur links liggen en duiken we rechtstreeks de winkelstraten in. Af en toe rusten met alcoholische versnapering hoort er natuurlijk bij, maar wees eerlijk die Eiffeltoren is sowieso overroepen.
Wij selecteerden alvast 5 steden waar je als rasechte shopper je hartje kan ophalen en toch nog wat cultuur opsnuiven als er nog wat tijd over is. Bepaal echter goed je prioriteiten, je zal de vest van je leven maar aan je laten voorbijgaan!

Londen


Niet alleen fish and chips, nee ook een heleboel geweldige department stores zoals Harrods en Selfridges. Je vindt er een heel wat onder één dak wat voor een rasechte man natuurlijk mooi meegenomen is. Maar bezoek ook de charmante marktjes en gespecialiseerde boetieks. Londen is een must visit!
7152643-shopping_in_london
 

Milaan

Deze stad blijft toonaangevend als het op fashion aankomt. Flaneer door de Via Montenapoleone en haal je creditcard maar al boven. Maar ook met een iets beperkter budget kan je in één van de vele outlets terecht.
maxresdefault-1

New York City 


Dag en nacht shoppen, een heleboel invloeden die binnenkomen en de meeste extravagante outfits? Dan moet je in New York zijn. Vintage en high-end fashion wisselen er elkaar af en sommige winkels hebben echt wel wat weg van enorme pakhuizen. Doe zeker de juiste sneakers aan, want je gaat kilometers malen.
img_5636

Tokio

Kan je alleen al aan de reis een hoop roebels besteden, zet dan Tokio maar met stip op je lijstje. Hier ga je ogen trekken, dat schrijven we je op een blaadje. In de Harajuku wijk haal je de typische Tokio streetstyle.
shibuya-tokyo-japan

Dubai

Shoppen en beleving, daar draait het hier om, veel anders is er ook niet. Logisch dus dat je als shopper hier je hartje kan ophalen. Dwaal rond in één van de vele malls, kijk je ogen uit en schaf aan wat je je  kan veroorloven. Af en toe eens afgunstig kijken naar rijk sjeiks en gold diggers is toegestaan!
dubai_mall-dubai3161

You May Also Like

Nooit meer zonder sollen met de Wingback Key Cache

Ken je dat gevoel? Willen betalen, maar dan merken dat je je portefeuille vergeten ...

Cobra Art opent een exclusieve brandstore in Amsterdam!

Is Cobra Art je bekend? Nee? Dan heb je al heel wat mooie foto’s ...

4 brillenmerken om mee gezien te worden

Zijn je ogen net als die van mij naar de kl¨¨? Niet getreurd, met ...

Hosting door Fraai