5 cocktailbars die je MOET bezoeken

We hebben best wel wat coole bars in België, maar wereldwijd zijn er toch wel andere kleppers te vinden. Drinken doe je bij voorkeur in stijl en in een unieke setting. Hecht je wel aan de setting als je van je heel mannelijke Strawberry Daiquiri nipt, dan moet je zeker aan deze 5 bars eens een bezoekje brengen. Ze zijn een citytrip waard!

Northern Lights Bar – Ijsland

Ok we geven het toe, het is niet onmiddellijk bij de deur en de bar ligt in the middle of nowhere, maar wat een ervaring. Door de enorme ramen heb je een unieke kijk op het Noorderlicht. En nee, het is geen delirium van de alcohol.
insside-northern-lights

White Rabbit Restaurant & Bar – Rusland

Moskou is sowieso wel een stad waar wat te zien is en deze bar is dan zeker een bezoekje waard. In deze bar/restaurant drink je rustig van je cocktail én heb je een fenomenaal zicht over de stad. Vergeet niet naar Poetin te zwaaien.
whiterabbit

Ozone Bar – Hong Kong / China

Veel hoger ga je geen cocktail kunnen drinken. Op de 118de verdieping van Hong Kong’s hoogste hotel baad je in luxe. Een adembenemend uitzicht, een klassevol interieur dat je mond doet openvallen en een perfecte service. Iemand nog een cocktail?
rchkkow_00052_conversion

Dabbous Bar – Londen

Spring die Eurostar op en duik het ruige bakstenen, industriële interieur van Dabbous binnen. Industrieel en organisch design vloeien er in elkaar over en de lijst met cocktails valt ronduit indrukwekkend te noemen.
image_7986-crop-wb-31-optimised

Joden Bistro – Roemenië

Nee, dit is geen slechte grap. Wil je terug in de tijd, dan kan je hier je hartje ophalen. Messing, koper en fluoriserend licht zorgen voor een heel aparte ‘underground’ sfeer. We hadden het nooit gezocht in Roemenië maar een must visit als je er toevalligerwijs een auto moet gaan halen.
2015-03-06-15-53-30_4054f9b15a34d34-jpg
Bron: man-man.nl

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zijn we niet allemaal SINNERS?

Waar is de tijd dat ondergetekende redacteur haast dagelijks op het Antwerpse Zuid in ...

Zwarte rook op het dak van Brouwerij De Koninck

Dat het bruist rond Brouwerij De Koninck, dat is nog zacht uitgedrukt. Het stoffige ...

Hotspot in De Kempen: Gio's Geel

Trouwe fans, of nee, zo hautain zijn we nog net niet…we herbeginnen…Lezers van het ...

Hosting door Fraai